Below Deck

Laatste aflevering
Below Deck

Seizoen 1, Aflevering 14 - We Made It, Ya Slags

6 x

Een vermoeide Rachel werkt haar frustraties uit op Heather. Eddie en Jake verrassen de gasten met een memorabel optreden. Sluimerende frustraties van de crew komen naar boven tijdens een laatste avondje uit.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Unfinished Business

6 x
Eddie heeft de grootste moeite om het vertrouwen van Rayna terug te winnen. Kapitein Lee vreest dat de vijfsterrenreputatie van zijn schip onder druk staat wanneer Rachel een riskant, extravagant diner probeert te bereiden.

Seizoen 1, Aflevering 12 - New Stew on the Block

7 x
Het is een romantische dag aan boord van 'My Seanna' wanneer enkele Amerikaanse zeevaartveteranen hun geloften hernieuwen. Eddie besluit de frustraties van Rayna tot op de bodem te onderzoeken en is verrast door zijn bevindingen.

Seizoen 1, Aflevering 11 - Shoulda Joined the Navy

4 x
De herinneringen aan de voorbije nacht zorgen voor ongemakkelijke spanningen. De onzekerheden van Fraser laaien opnieuw op door de mogelijke komst van een nieuwe steward. Rachel is gestrest door de speciale dieeteisen van enkele militairen.

Seizoen 1, Aflevering 10 - The Smell of Sweat & Desperation

3 x
Heather en Fraser hebben hun handen vol zonder derde steward aan boord. Rayna weet niet goed hoe ze moet reageren op de crewleden die de grenzen van het fatsoen hebben overschreden. Een vrije dag voor de crew zorgt voor vlinders.

Seizoen 1, Aflevering 9 - When Eddie Met Sally

5 x
Kapitein Lee is gefrustreerd door de niet-aflatende fouten van Eddie en het team. Rayna heeft het gevoel dat ze niet naar behoren kan functioneren door de flaters van de andere crewleden. Jessica heeft shockerend nieuws voor Heather.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Compliments of Captain Lee's Travel Agency

5 x
Jessica is niet langer gemotiveerd om haar job naar behoren uit te voeren, maar vindt afleiding door met Wes te flirten. Een avondje uit blijkt een belangrijke katalysator te worden voor de crew van 'My Seanna'.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Plenty of Jake to Go Around!

3 x
Heather en Jessica zitten nog steeds in een impasse, en Heather besluit knopen door te hakken. Een passagier die herstellende is van borstkanker heeft speciale culinaire wensen, tot groot jolijt van chef Rachel.

Seizoen 1, Aflevering 6 - He Kissed A Boy & He Liked It

4 x
Heather en de crew plannen een jaren 80-verrassingsfeest, maar de voorbereidingen lopen niet van een leien dakje. Jessica's onbehagen sleept aan terwijl de band tussen Fraser en Heather alsmaar hechter wordt.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Leave Your Emotions at the Cabin Door

4 x
Eddie krijgt de bons, terwijl Jake en Rayna elkaars gevoelens aftasten. Jessica krijgt verontrustend nieuws van het thuisfront. Wanneer een matroos opnieuw flatert, zijn Kapitein Lee en Eddie aan het einde van hun Latijn.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Pissed-On Chickens Can't Compare

4 x
Eén van de gasten toont zich van zijn slechtste kant, tot groot ongenoegen van de crew van 'My Seanna'. Jessica ondervindt aan den lijve hoe zwaar seizoensarbeid op een jacht kan zijn. Eddie en Kapitein Lee zijn razend door een onnozele fout.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Bourbon Buffoonery

4 x
Kapitein Lee legt er meteen de zweep op. Eddie is vastbesloten om Jake te promoveren. Een stel dronken passagiers test de stalen zenuwen van de crew.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Boat Daddy

7 x
De hands-on mentaliteit van kapitein Sean frustreert Eddie. Twee crewleden beginnen op de eerste avond te flirten, wat voor wrijving bij de rest van het team zorgt. Kapitein Lee arriveert om de nieuwe crew bij te sturen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - One Step Closer to World Domination

8 x
Tot consternatie van de 'My Seanna'-crew worden ze aan het begin van dit nieuwe seizoen begroet door een nobele onbekende. Sluimerende spanningen uit het vorige seizoen dreigen de harmonie aan boord van het jacht te verstoren.

Streamz Below Deck Afl 1

Verlopen 60 x
Man down! - Kapitein Lee en zijn crew, Kate en Ashton, krijgen aan boord het gezelschap van 6 nieuwe crewleden. Ze reizen naar Zuid-Oost Azië om de exotische wateren van Thailand te ontdekken.
Archief