Beyond Borders

Laatste aflevering
Beyond Borders

Ken en zijn team gaan in de straten van Newark op zoek naar een illegale immigrant die veroordeeld werd voor rijden onder invloed en huiselijk geweld. Een vrijgelaten Mexicaanse crimineel wordt opnieuw opgepakt in Philadelphia. Een Indiase man dreigt te worden uitgezet nadat hij...

Beyond Borders gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
In Miami behandelt agent Kevin het dossier van een Cubaan met een crimineel verleden. De man staat nu op de deportatielijst. Elders pakken agenten een illegale immigrant op die in het verleden al in aanraking kwam met de politie na een melding van huiselijk geweld.
ICE-agenten staan in voor de deportatie van al dan niet illegale immigranten die op Amerikaanse bodem een misdaad hebben gepleegd en een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid.
In Philadelphia maken agenten jacht op een veroordeelde verkrachter. Ryan pakt intussen een veroordeelde drugdealer op de vlucht op. In Miami wacht een zus wanhopig tot haar broer wordt vrijgelaten.
In New Jersey maken Ken en zijn team jacht op een MS13-bendelid dat verdacht wordt van moord. In Miami krijgt een vrouw een enkelband in afwachting van een uitspraak in haar dossier. In Tucson wordt een Cubaanse zakenman opgepakt die verdacht wordt van witwaspraktijken en drugshandel.
Archief