Boer Zkt Vrouw Australië

Boer Zkt Vrouw Australië herbekijken

Seizoen 1
49:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6

4,0 3 x
De vijf boeren kiezen elk één dame waarmee ze op een romantische date mogen. Eén van de dates eindigt met een kus terwijl elders verrassend nieuws voor opschudding zorgt.
1:06:00

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 6 x
Het avontuur is halfweg en de boeren beginnen steeds meer een idee te krijgen over welke dames hun hart sneller kunnen doen slaan. Jaloersheid steekt de kop op wanneer iedereen samenkomt om te feesten.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,8 6 x
De boeren bereiden zich voor op een romantische tête-à-tête met de dames van hun keuze. En terwijl ze genieten van frisse duiken in de rivieren en gezellige picknicks, groeien ze dichter naar elkaar toe.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,8 6 x
De romantiek bloeit op. En voor het eerst in de 'Boer zkt Vrouw Australië'-geschiedenis komen alle boeren en hun dames samen voor een uitbundig Italiaans feest. Een onverwachte gast zorgt voor een verrassing van formaat.

Seizoen 1, Aflevering 2

4,5 5 x
Alex, Harry, Neil, Nick en Sam keren terug naar hun boerderij, samen met de dame met wie ze hun eerste date van 24 uur willen doorbrengen.

Seizoen 1, Aflevering 1

4,6 9 x
Natalie Gruzlewski speelt opnieuw voor Cupido om vijf nieuwe boeren te koppelen aan de partner van hun dromen. Een maand lang zullen ze samen lief en leed delen op de boerderij. Bij wie bloeit de liefde op?
Archief