Da's Dikke Liefde

Da's Dikke Liefde herbekijken

Seizoen 1
49:27

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 24 x
Fré heeft op skivakantie zijn spinningbike meegenomen én een frietketel én een verlovingsring. Hij wil zijn Sofie ten huwelijk vragen, maar gaat kapot van de stress.
52:06

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 24 x
De eindmeet is in zicht voor onze vier koppels, maar de spreekwoordelijke laatste loodjes wegen het zwaarst. De acht moeten nu onder andere de verleidingen van zware feestmaaltijden weerstaan. Gelukkig kunnen ze rekenen op de deskundige begeleiding van sportdokter Servaas Bingé en seksuologe Lotte Vanwezemael.
52:32

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 16 x
Onze vier koppels zijn over de helft van de uitdaging die hen lichter, gezonder en hopelijk ook gelukkiger gaat maken. Seksuologe Lotte Vanwezemael en sportdokter Servaas Bingé blijven hen begeleiden en proberen hen op het rechte pad te houden.
52:39

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 37 x
Onze vier koppels zijn bijna half weg. In zes maanden tijd willen ze hun levensstijl aanpassen en gezonder leven. Seksuologe Lotte Van Wezemael en sportdokter Servaas Bingé proberen hen op het juiste pad te houden tijdens deze uitdaging.
53:33

Seizoen 1, Aflevering 2

2,0 38 x
Raf en Zoë, Dilly en Jens, Jessica en Xavier en Sofie en Fré zijn begonnen aan het avontuur dat hen in zes maanden tijd fysiek gezonder gaat maken en ook hun relatie een boost moet geven. En dat doen ze met de hulp van sportdokter Servaas Bingé en seksuologe Lotte Vanwezemael.
53:00

Seizoen 1, Aflevering 1

3,5 65 x
In de eerste aflevering worden de koppels aan het begin van hun zes maanden challenge gewogen, gescand en medisch onderzocht. De resultaten van die tests zorgen al meteen voor een shockeffect. Er is heel wat werk aan de winkel.
Archief