De Cup

Laatste aflevering
De Cup
Verlopen

Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/2e finales (terugwedstrijd): Antwerp - KV Oostende. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.

De Cup gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Februari 2024
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. Halve finales (heenwedstrijd): Oostende - Antwerp.
Seizoen 2024
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. Kwartfinale: KAA Gent - Club Brugge. Met commentaar van Filip Joos.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/8 finale: Anderlecht - Standard (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Seizoen 2023
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/16e finales: Lierse K. - Antwerp (verlengingen en strafschoppen mogelijk).
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/2e finales (terugwedstrijd): Antwerp - Union. Commentaar: Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen.
Seizoen 2023
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/2e finales (heenwedstrijd): Zulte Waregem - KV Mechelen.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. Kwartfinale: KRC Genk - Antwerp.
Seizoen 2022
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/8e finales: Antwerp - Standard (verlengingen en strafschoppen mogelijk) Met commentaar van Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Ruben Van Gucht.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/16e finales: K. Lierse S.K. - Anderlecht (verlengingen en strafschoppen mogelijk). Met commentaar van Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke.
Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België. Met commentaar van Filip Joos. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke. Studiogasten: Gert Verheyen en Imke Courtois.
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/2e finales (terugwedstrijd): RSC Anderlecht - KAS Eupen.
Seizoen 2022
Rechtstreeks verslag van een voetbalwedstrijd in de Beker van België. 1/2e finales (heenwedstrijd): KAS Eupen - RSC Anderlecht.
Archief