Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Pfaffs

Seizoen 3
35:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - De Pfaffs - 11

3,0 0 x
Jean-Marie wordt na een aantal uren op de fiets warm onthaald in Kaiserslautern. De voorzitter van de voetbalclub polst nog even naar de trainersambities van Jean-Marie. Nicolas en Debby hebben weinig reden tot vrolijkheid. De zwangerschap laat het rommelen in Debby's hormoonhuishouding.
33:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - De Pfaffs - 12

3,0 0 x
In Brasschaat maakt iedereen zich op voor de aankomst van Jean-Marie en zijn gevolg: een groot feest wordt opgezet. Medailles worden uitgereikt en zowaar Elvis himself treedt op. Helaas kunnen Kelly en Sam niet lang blijven. Zij worden in Kent, Engeland, verwacht voor een aristocratische fotoshoot.
34:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - De Pfaffs - 13

4,0 0 x
In Brasschaat begint iedereen zo langzamerhand uit te kijken naar de komst van de baby. Lyndsey is jarig. Dave heeft gezorgd voor 25 rode rozen en één witte. In Beveren tracht Nicolas onopgemerkt weg te sluipen om voor Debby een cadeautje te kopen.
36:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - De Pfaffs - 14

4,0 0 x
Debby is ervan overtuigd: vandaag gaat het gebeuren. Zij en Nicolas vertrekken dan ook naar het ziekenhuis. Heel de familie wacht vol spanning op de gang. En wanneer ook de champagne is aangekomen, weerklinkt eindelijk de verlossende schreeuw.
35:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - De Pfaffs - 15

4,0 0 x
Terwijl Lyndsey een modeshow in goede banen probeert te leiden, houden Carmen en Bompa zich bezig met kraamzorg. Samen met Kenji en Shania brengen ze een bezoekje aan Keano. De aanblik van zijn achterkleinkind zorgt voor emoties bij Bompa.
33:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - De Pfaffs - 16

3,0 0 x
Samen met Jean-Marie wil Nicolas de serre uit Beveren verplaatsen naar Brasschaat. Kelly heeft een rol versierd in de winterrevu en moet ook nog naar Antwerpen voor een wel heel exclusieve fotoshoot. Thuis zorgt Carmen met veel liefde voor de baby wanneer Debby even rust.
33:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - De Pfaffs - 17

3,0 0 x
Debby moet weer terug aan het werk, want er moet geld verdiend worden. Nicolas gaat 's avonds een heuse babyborrel organiseren. De volgende dag is het feest voor de kinderen want dan komt Sinterklaas op bezoek.
33:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - De Pfaffs - 18

3,0 0 x
De hele familie is vroeg uit de veren om in de studio een kerstsingle op te nemen. In de opnamestudio heeft Jean-Marie moeite met de hoge tonen. Bij de single wordt ook een begeleidende videoclip opgenomen. De villa in Brasschaat wordt omgetoverd in een filmset waar kosten nog moeite worden gespaard om Kerstmis een paar we...
33:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - De Pfaffs - 19

3,0 1 x
Jean-Marie wordt in Charleroi vewacht voor een groots opgezette gala-avond, die is georganiseerd door de Franstalige televisie. En dat echt iedereen Jean-Marie kent, blijkt al snel wanneer hij 'the muscles from Brussels' gewoon bij zijn voornaam mag noemen.
35:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - De Pfaffs - 20

4,0 0 x
Klokslag middernacht wordt Jean-Marie 51 jaar. Heel de familie heeft geld bij elkaar gelegd voor een mountainbike en Jean-Marie is er blij mee. De volgende ochtend wil hij al meteen zijn nieuwe fiets uitproberen. Hij heeft enkele vrienden opgetrommeld om te gaan crossen in het bos.
Archief