Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Pfaffs

Juni 2021
30:00

Aflevering 15

3,0 0 x
Jean-Marie en Carmen vertrekken voor een vakantie. Hun Nederlandse vriend Willem heeft hen uitgenodigd om enkele dagen in zijn optrekje in Valencia door te brengen. De ontvangst overtreft alle verwachtingen. Willem woont in een grootse villa met alles erop en eraan: zwembad, sauna, fitness.
30:00

Aflevering 14

4,0 3 x
De zusjes moeten vandaag naar Brussel voor een fotoshoot voor P-Magazine. Na het ontbijt vertrekken de zusjes naar de fotoshoot, maar Debby ziet dit niet zitten. Ze heeft last van stress. Wie geen last van stress heeft, is Kelly. Als ervaren model neemt ze gewillig alle poses aan.
30:00

Aflevering 13

4,0 3 x
Debby en Nicolas willen over enkele dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel. In Beveren wordt er koortsachtig gewerkt. Twee dagen later is het zover. Het zonnebankcentrum Sun Set Boulevard opent officieel de deuren. Honderden genodigden maken hun opwachting om Debby en Nicolas te felicite...
28:00

Aflevering 11

3,0 1 x
Debby en Nicolas hebben na het harde werken eindelijk tijd om te ontspannen. Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland. Debby en Nicolas genieten volop van de avond en voor het eerst sinds lang groeit er weer iets mooi tussen hen.
26:00

Aflevering 10

3,0 3 x
Voor Kelly en Sam is het een belangrijke dag. Kelly waagt haar kansen op een auditie voor de volgende musical van Studio 100 en Sam neemt een nieuwe single op. Lyndsey bezoekt haar nicht Cindy, die tevens haar schoonheidsspecialiste is. Lyndsey en Cindy zijn de beste vriendinnen. Ze vertellen elkaar al hun hartsgeheimen, t...
28:00

Aflevering 9

4,0 2 x
Voor Carmen is Jean-Marie weer bijna de oude, want zijn eetlust neemt weer toe. De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty. Daar hoort de gepaste kledij bij, maar wanneer Debby en Kelly hetzelfde willen aandoen, is het hek van de dam.
30:00

Aflevering 8

3,0 4 x
Na zijn val in Italië is Jean-Marie weer veilig thuis in Brasschaat. Hij kan moeilijk eten, kan niet bewegen en moet dus door de hele familie worden verzorgd. De telefoon staat ondertussen roodgloeiend. Iedereen is bezorgd om Jean-Marie en wil hem moed inspreken.
30:00

Aflevering 7

4,0 5 x
Jean-Marie heeft veel pijn. Debby heeft niet veel vertrouwen in de Italiaanse dokters en daarom werpt ze zich meteen op als de persoonlijke verpleegster van haar papa. Met Carmen neemt ze het heft in handen en regelt ze de terugreis. Zo goed en zo kwaad als het kan, rijden Carmen en Debby Jean-Marie naar huis. Bij tijd en ...
28:00

Aflevering 6

4,0 5 x
Plots komt er een telefoontje uit Italië. Jean-Marie is gevallen met zijn motor en het blijkt vrij ernstig te zijn. Hij moet plastische chirurgie ondergaan en moet enkele weken in het ziekenhuis verblijven. De dokters verbieden hem naar België terug te keren.
28:00

Aflevering 5

3,0 4 x
Jean-Marie zit stiekem aan het eten. Het dieet dat Carmen hem oplegt, valt hem zwaar en daarom kan hij het niet laten om te snoepen. Jean-Marie vertrekt met vrienden voor een motortrip naar Italië en Carmen verheugt zich op enkele vrije dagen.
Archief