Dirty Home Rescue

Laatste aflevering
Dirty Home Rescue

In het huis van Linda en Andy hebben hun vele huisdieren vrij spel en dat vertaalt zich in enorm veel vuiligheid. Het is zelfs zo erg dat de gezondheid van het koppel op het spel staat. Tijd voor Hayley en haar team om in te grijpen.

Dirty Home Rescue gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Hayley en haar team schieten deze keer Debbie te hulp. Het tweeslaapkamerappartement van deze alleenstaande moeder van twee kinderen ligt er smerig bij.
Hayley en haar team van poetsexperten helpen weduwe Sue. Haar huis staat bomvol rommel.
Matt en Pippa wonen samen met hun zes kinderen in een klein huis met amper drie slaapkamers. Beiden werken fulltime waardoor er zo goed als geen tijd overblijft om de woning ordelijk te houden. Dit gezin kan dus wel wat hulp van Hayley en haar team gebruiken.
Hayley gaat samen met haar poetsteam langs bij de creatieve Karen. Zij zet zich geregeld in voor het milieu, maar haar eigen woning proper houden staat minder hoog op haar prioriteitenlijst.
Hayley en haar team helpen de Amerikaanse Dani. Zij houdt van honden, maar haar huis heeft daar duidelijk onder te lijden.
Anita heeft drie katten en die zetten haar huis geregeld op stelten. Ondanks de hulp van haar zoon Dan blijft het huis er rommelig bij liggen. Tijd voor experte Hayley en haar team om er de handen uit de mouwen te steken.
Hayley en haar team gaan langs bij de gepensioneerde Bill en Antoinette uit Newport, South Wales. Zij hebben er een gewoonte van gemaakt om vuiligheid weg te moffelen in plaats van het op te ruimen.
Hayley en haar team gaan langs bij Toni uit Telford. Haar huis is zo smerig dat haar partner, met wie ze al tien jaar samen is, weigert om bij haar in te trekken.
Hayley en haar poetsteam gaan langs bij de getrouwde Lynne en Keith. Zij wonen al twintig jaar in South Devon, maar hun huis heeft nog nooit een grondige poetsbeurt gehad.
Archief