Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Familie Gillis: Massa Is Kassa

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 6

4,4 436 x
Laten we er geen geheim van maken, want dat doet hij zelf ook niet; Peter heeft best wel lekker geboerd in de afgelopen jaren. Maar omdat hij het ook niet altijd even breed heeft gehad, vindt hij het belangrijk om ook wat terug te doen voor de gemeenschap. Dit jaar organiseert hij een groot event voor gasten van de Vakanti...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 5

3,9 220 x
Het hoogseizoen is losgebarsten dus het is topdrukte in de parken. Peter en Nicol zijn ondertussen afgezakt naar het Gardameer om er te genieten van een welverdiende vakantie. Topdrukte in de parken betekent ook topdrukte voor Ruud, Mark en Inge. Zij zullen de boel draaiende moeten houden tot Senior weer volledig opgeladen...
55:00

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 85 x
Na de coronaperikelen zijn alle parken eindelijk weer open. De zomer is in aantocht en met de boekingen loopt het storm. En dat is goed, want massa is kassa. Maar met zoveel drukte op de parken kan niet alles vlekkeloos verlopen. Zowel door Peter als zijn rechterhand Frans moeten er een paar rimpeltjes gladgestreken worden.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 3

4,5 130 x
Nu de Nederlandse parken voorzichtig weer een beetje vol beginnen te lopen, begint het bij rasondernemer Peter weer te kriebelen. Je moet per slot van rekening altijd vooruitdenken. Net over de grens in België staat een familiehotel te koop en dat wordt in een impuls gekocht. Het is een leuk projectje voor Nicol.
55:00

Seizoen 1, Aflevering 2

4,8 158 x
Na maanden in spanning te hebben gezeten mogen dan de Nederlandse parken eindelijk weer open. Een spannend weekend, want zullen de mensen de parken wel weer weten te vinden? Omdat alles maanden stil heeft gelegen is het voor zonen Mark en Ruud een drukte van jewelste. Werkt alles wel? Voldoen ze aan alle protocollen?
55:00

Seizoen 1, Aflevering 1

3,9 628 x
Selfmade miljonair Peter Gillis ziet door de coronacrisis zijn tien vakantieparken van de ene op de andere dag sluiten. Nu de maatregelen worden versoepeld zet zijn personeel, onder wie zijn eigen drie kinderen, alles op alles om de parken gereed te maken voor de verwachte drukte.
Archief