Familie - Het Ware Gelaat Van Joris

Laatste aflevering
08:00
Familie - Het Ware Gelaat Van Joris

Het plan om wraak te nemen op Peter is gelukt. Nu dat achter de rug is, wil Bert verder met zijn leven. Hij besluit dan ook een bezoek te brengen aan Joris, de ex van Nancy.

Familie - Het Ware Gelaat Van Joris gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
07:00
Bert wil vaart zetten achter zijn plannen en overtuigt Ivano om snel te werk te gaan. Nancy ontdekt dat haar buurman niet eerlijk tegen haar geweest is over zijn identiteit.
08:00
Bert moet zijn plannen noodgedwongen on hold zetten. Hij besluit daarom open kaart te spelen met Nancy en hoopt daardoor haar vertrouwen terug te winnen.
09:00
Na het auto-ongeluk zit Peter in zak en as. Toch wil Bert nog verdergaan en overweegt zijn volgende zet. Een ongemakkelijke ontmoeting tussen Ivano en Nancy zorgt voor spanning.
09:00
Na de ruzie met haar buurman, wil Nancy het bijleggen en maakt Bert daarom warm voor een datenight. Iris en Marie-Rose vertrekken samen voor een avondje uit.
11:00
Nancy spoort Bert aan om met zijn dochter te praten, maar hij vindt dit te vroeg. Als Iris op controle gaat in het ziekenhuis, vergeet ze haar medicatie. Wat ze niet weet, is dat ze achtervolgd wordt.
09:00
Bert wil meer te weten komen over de ex van Nancy en besluit haar appartement te doorzoeken. Zelf ontvangt hij belangrijk nieuws. Ook de afluisterapparatuur in het huis van Peter en Iris werpt zijn vruchten af.
08:00
Bert en Nancy leren elkaar beter kennen en groeien steeds dichter naar elkaar toe. Hij vertrouwt haar zelfs een geheim toe.
09:00
Bert verhuist naar een nieuw appartement waar hij Nancy, zijn nieuwe buurvrouw, leert kennen. Hij worstelt duidelijk met jaloezie tegenover Peter, die een perfect leven lijkt te hebben.
Archief