Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Flikken BXL

2021
1:10:00

Aflevering 5

4,0 7 x
Een unieke inkijk in het grootste en tegelijk meest controversiële politiekorps van ons land: de zone Brussel-Hoofdstad Elsene. De verschillende teams noteren elke dag zo'n 750 interventies. Ze proberen de klok rond het verschil te maken in de verschillende wijken van de stad.
1:00:00

Aflevering 4

4,0 4 x
De cameraploeg wordt belaagd tijdens een politietussenkomst in de Marollen. De ploeg is op pad met wijkrechercheur Kris, wanneer hij een oproep krijgt over een interventie die foutloopt. Inspecteur Soufiane moet iemand die onder invloed van alcohol en geneesmiddelen op het voetpad ligt, zien te overtuigen om zich te laten ...
1:05:00

Aflevering 3

4,7 16 x
Met vandaag een van de meest complexe politie-interventies: een man die vermoedelijk lijdt aan het 'excited delirium syndroom'. Deze aandoening kenmerkt zich door extreem agressief gedrag, soms zelfs met een hartstilstand tot gevolg.
1:05:00

Aflevering 2

4,0 29 x
Het politiekorps zone Brussel-Hoofdstad Elsene noteert elke dag zo'n 750 interventies. De teams proberen de klok rond het verschil te maken in de verschillende wijken van de stad: in de drukbevolkte Marollen, de Matonge in Elsene, het Schumanplein in de Europese wijk of in het toeristische centrum.
1:10:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Flikken

4,0 27 x
De politie houdt een drugscontrole op een speelplein. 'Ze zijn hun territorium aan het afbakenen', zegt hoofdinspecteur Nancy. Ze vertelt ook over minderjarigen die als 'drugsezels' worden ingezet. Minderjarigen leveren drugs voor 5 of 10 euro. Ze zijn daar blij mee, want dan kunnen ze een zak chips kopen. Een kind van 12 ...
Archief