Gordon Ramsay: Uncharted

Laatste aflevering
Gordon Ramsay: Uncharted

Gordon Ramsay reist tijdens de winter af naar Alaska om er de traditionele gerechten te ontdekken.

Gordon Ramsay: Uncharted gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Chef-kok Gordon Ramsay reist af naar Maui, Hawaï, om er te onderzoeken hoe er wordt gekookt en om de kust bij Hana te verkennen.
Gordon Ramsay reist af naar het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland om er de Maori-keuken te ontdekken.
Gordon Ramsay reist langs de Mekong in Laos in Zuidoost-Azië op zoek naar culinaire inspiratie.
Gordon Ramsay reist af naar het Midden-Atlasgebergte in Marokko om er de geheimen over de Berberse keuken te ontdekken.
Gordon Ramsay reist op zijn motor af naar Peru om daar traditionele gerechten te ontdekken.
Gordon Ramsay gaat op culinaire ontdekkingstocht in het koude Noorwegen. Hij duikt de koude wateren in, gaat een kudde rendieren te lijf, fermenteert vis, eet schaapshoofd en bereidt een kerstmaal.
Ramsay trekt naar Zuid-India, naar de specerijenhoofdstad van de wereld. Daar zal hij zich onderdompelen in de lokale keuken en cultuur. Hij wordt er vergezeld door chef Shri Bala.
Gordon trekt naar het Zuid-Amerikaanse regenwoud om zich te verdiepen in de culinaire oorsprong van Guyana. Onderweg vist hij op piranha's, jaagt hij op kaaimannen en maakt hij pijl en boog. In de hoofdstad Georgetown proeft hij samen met chef Delven Adams van de lokale lekkernijen.
In Louisiana maakt Gordon kennis met de Cajun-keuken. Hij ontmoet er ook Eic Cook, een voormalig marinier die nu een gevierd chef-kok is. Hij stuurt Gordon de moerassen in.
In de wildernis van de Zuid-Afrikaanse provincie KwaZoeloe-Natal komt Gordon oog in oog te staan met tal van dieren, zoals neushoorns, giraffen, zebra's en nijlpaarden. Hij verdiept er zich ook in de traditionele keuken van de lokale Zoeloekrijgers.
Gordon Ramsay verkent het Australische eiland Tasmanië. Hij ontdekt de zuiverheid van het eiland, duikt met haaien op zoek naar gigantische zoutwaterkreeften en probeert giftige slangen te vermijden terwijl hij in de bush op zoek gaat naar lokale kruiden.
Archief