Het Hoogste Bod

Laatste aflevering
Het Hoogste Bod
54 x

Seizoen 1, Aflevering 12

Een set glazen waarin uranium is verwerkt, een bijzonder bronzen beeldje en een foto van Jan Hoet. Dit en nog veel meer wordt vanavond aan het hoogste bod verkocht.

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 11

27 x
Een zeldzame diamant en een beeld van de beroemde kunstenaar Permeke gaan vandaag onder de hamer. En wordt er in de kunstwereld veel valse kunst verkocht? De veilingmeesters leggen het uit.

Seizoen 1, Aflevering 10

30 x
Vandaag gaan er enkele bijzondere stukken onder de hamer. Wat zal er verkocht worden en wat gaat er terug naar de eigenaar?

Seizoen 1, Aflevering 9

60 x
Hoeveel is een handgeschreven brief van pater Damiaan of een Ferrari waard?

Seizoen 1, Aflevering 8

68 x
Vandaag wordt er een fles van de duurste wijn ter wereld geveild. De opbrengst wordt geschat op meer dan € 10.000.

Seizoen 1, Aflevering 7

52 x
Een mysterieus schilderij, een auto zoals Elvis er eentje had en een werk van de bekende kunstenaar Paul Delvaux. Er wordt weer gevochten voor enkele bijzondere stukken.

Seizoen 1, Aflevering 6

26 x
Vandaag worden er 2 litho's van Kuifje geveild, gesigneerd door striptekenaar Hergé.  En is het een goed idee om kunst te kopen als investering? De veilingmeesters laten in hun kaarten kijken.

Seizoen 1, Aflevering 5

51 x
In Antwerpen wordt een diamant ter grootte van een kastanje geveild. De opbrengst wordt geschat op meer dan een miljoen euro.

Seizoen 1, Aflevering 4

33 x
Er passeren weer enkele topstukken op de veiling: een Porsche die gebruikt werd door de Belgische rijkswacht en een map met geheime documenten uit de Tweede Wereldoorlog.

Seizoen 1, Aflevering 3

63 x
Een zeldzame fles wijn, een stoel van het ontwerpersduo Eames en een schets uit het persoonlijk archief van Jan Hoet. Het gaat vandaag allemaal onder de hamer!

Seizoen 1, Aflevering 2

71 x
Een zeldzame kelk uit Ieper wordt vandaag geveild naast een pot die beschilderd werd door de beroemde kunstenaar Keith Haring. Er zijn veel gegadigden op het appel, maar enkel het hoogste bod wint.

Seizoen 1, Aflevering 1

88 x
De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden.
Archief