Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Het Hoogste Bod

Het Hoogste Bod herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 12

4,0 34 x
Een set glazen waarin uranium is verwerkt, een bijzonder bronzen beeldje en een foto van Jan Hoet. Dit en nog veel meer wordt vanavond aan het hoogste bod verkocht.

Seizoen 1, Aflevering 11

3,0 25 x
Een zeldzame diamant en een beeld van de beroemde kunstenaar Permeke gaan vandaag onder de hamer. En wordt er in de kunstwereld veel valse kunst verkocht? De veilingmeesters leggen het uit.

Seizoen 1, Aflevering 10

4,0 27 x
Vandaag gaan er enkele bijzondere stukken onder de hamer. Wat zal er verkocht worden en wat gaat er terug naar de eigenaar?

Seizoen 1, Aflevering 9

4,3 51 x
Hoeveel is een handgeschreven brief van pater Damiaan of een Ferrari waard?

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 61 x
Vandaag wordt er een fles van de duurste wijn ter wereld geveild. De opbrengst wordt geschat op meer dan € 10.000.

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 49 x
Een mysterieus schilderij, een auto zoals Elvis er eentje had en een werk van de bekende kunstenaar Paul Delvaux. Er wordt weer gevochten voor enkele bijzondere stukken.

Seizoen 1, Aflevering 6

3,0 25 x
Vandaag worden er 2 litho's van Kuifje geveild, gesigneerd door striptekenaar Hergé.  En is het een goed idee om kunst te kopen als investering? De veilingmeesters laten in hun kaarten kijken.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 41 x
In Antwerpen wordt een diamant ter grootte van een kastanje geveild. De opbrengst wordt geschat op meer dan een miljoen euro.

Seizoen 1, Aflevering 4

3,0 28 x
Er passeren weer enkele topstukken op de veiling: een Porsche die gebruikt werd door de Belgische rijkswacht en een map met geheime documenten uit de Tweede Wereldoorlog.

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 48 x
Een zeldzame fles wijn, een stoel van het ontwerpersduo Eames en een schets uit het persoonlijk archief van Jan Hoet. Het gaat vandaag allemaal onder de hamer!
Archief