Huizenjagers Buitenland

Laatste aflevering
43:12
Huizenjagers Buitenland

Dieter en Kjell uit Kasterlee dromen er al lang van om te verhuizen naar Frankrijk en er een B&B uit te baten. Ze zoeken een typische Franse hoeve met een drietal gastenkamers. Een leuke tuin met zwembad is een troef.

Huizenjagers Buitenland gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
38:03
Vandaag gaan we in Frankrijk op zoek naar een buitenverblijf met voldoende privacy voor Annick. Als medewerker van missverkiezingen wil ze hier haar missen begeleiden en klaarstomen. Genoeg kamers en een zwembad zijn een must.
43:19
Vandaag gaan de makelaars in Frankrijk op zoek naar de ultieme zenplek voor mama Ines en dochter Svea uit Lennik. Zij zoeken een woning waar ze retraites kunnen organiseren.
42:04
Vandaag gaan de makelaars in Frankrijk op zoek naar het geknipte pand voor Birger en Steven. Zij willen in het zuiden een delicatessenzaak openen en gites uitbaten. Het koppel heeft niet alleen z'n hart verloren aan het land maar ook aan het lekkere eten.
38:04
De laatste opdracht van de Spaanse week komt van levensgenieters Paul en Griet uit Kortrijk. Dit grote gezin wil graag een vakantiewoning aan de prachtige Costa Blanca in het westen van Spanje. Budget: 400.000 euro.
35:16
Martine en haar man Yves dromen al jaren van een eigen vakantiestekje aan de Costa Blanca, dus besloot beste vriendin Miet om Huizenjagers in te schakelen.In Martine's ideale vakantiewoning is er niet alleen voldoende plaats voor haar gezin, maar ook voor dat van boezemvriendin Miet. Budget: 250.000 euro.
38:25
Vandaag gaan de Huizenjagers op zoek naar het perfecte vakantiehuis van Marie-Rose en Yvo in Spanje. Zij willen overwinteren aan de Costa Blanca. Deze twee Hasseltse tortelduifjes zijn beiden gepensioneerd en hebben zin in een nieuw avontuur. Zij willen liefst tussen de Belgen zitten en houden helemaal niet van de Spaanse ...
42:40
Vandaag gaan de jagers op pad voor een chique miljoenenvilla voor Thierry en z'n dochter Anne-Sophie. Zij zoeken een luxueus vakantieverblijf aan de Spaanse Costa Blanca. Deze miljonair werkte 40 jaar lang in de distributiesector en wil op zijn oude dag genieten onder de Spaanse zon. En Thierry weet precies wat ie wil voor...
39:48
De succesvolle Antwerpse zakenvrouw Fatima wil een B&B openen aan de Zilverkust. Ze wil graag 7 kamers kunnen verhuren maar voor zichzelf heeft ze vooral plek nodig voor haar grote garderobe. Fatima gaat alleen op huizenjacht maar houdt haar vriend telefonisch op de hoogte. Budget: 400.000 euro.
39:41
Vandaag gaan we aan de Zilverkust van Portugal op zoek naar een mooie vakantiewoning voor Annick, Toon en de kinderen. Het liefst van al in de buurt van een surfparadijs en graag met een zwembad en een gezellige tuin. Ze wonen nu in Keerbergen maar hopen later permanent in Portugal te gaan wonen. Budget: 350.000 euro.
37:26
Harold en zijn zoon Viktor uit Wetteren zoeken een extra vakantiehuisje in een surfparadijs want Viktor is een fervente surfer. Budget: 160.000 euro.
40:28
Dirk en Magda wonen nu in Spanje maar ze willen graag permanent in de mooie Algarvestreek in Portugal egaan wonen. Ze zoeken er een grote, moderne villa met zwembad. Het koppel wil kost wat kost een slaapkamer op het gelijkvloers. Budget: 800.000 euro.
38:15
Tommy, Tatyana en Nikki gaan vandaag in Kreta op zoek naar de ideale vakantiewoning voor de West-Vlaamse Isabelle en Glenn. Zij zoeken een vakantiehuis mét zwembad rond de historische stad Rhetimnon. Budget: 250.000 euro.
35:43
Tommy, Tatyana en Nikki gaan vandaag in Heraklion, de hoofdstad van Kreta, op zoek naar een droomhuis voor Annemarie. Binnenkort wil zij zich definitief vestigen op Griekse bodem. Ze is verknocht aan het eiland en spreekt ook een mondje Grieks. Chauffeur Jorgos zal haar naar de drie panden brengen. Wat de Huizenjagers niet...
35:09
Lies en Rik uit Koekelare gaan al acht jaar naar Kreta en ze voelen er zich helemaal thuis. Ze zoeken er nu een vakantiehuisje met zicht op de Griekse Rivièra. Er moeten voldoende slaap- en badkamers zijn want de kinderen en kleinkinderen willen ook op vakantie komen. Een huisje bovenaan een steile helling is een no go. Bu...
40:21
Tommy, Tatyana en Nikki gaan vandaag in het noorden van Kreta op zoek naar het droomhuis van Carina en haar man. Zij willen vertrekken uit Moerbeke-Waas en op Griekse bodem een bed & breakfast openen. Carina neemt goede vriend Marco mee om de panden te bekijken. Budget: 400.000 euro.
35:47
Dirk en Luc willen in Tenerife een B&B mét zwembad openen. En dat zal een uitdaging worden voor onze jagers want Dirk en Luc hebben Tenerife nog nooit bezocht. Daarom gaan we niet één, maar twee dagen lang op trektocht door dit vulkanische eiland. Het koppel krijgt dus 6 panden te zien.
37:01
Dirk en Luc willen in Tenerife een B&B mét zwembad openen. En dat zal een uitdaging worden voor onze jagers want Dirk en Luc hebben Tenerife nog nooit bezocht. Daarom gaan we niet één, maar twee dagen lang op trektocht door dit vulkanische eiland. Het koppel krijgt dus 6 panden te zien.
36:25
Makelaars Steven, Silvia en Kurt zoeken vandaag een nieuwe thuis voor Niek en Peggy uit Brasschaat die definitief naar Tenerife willen verhuizen. En die woning vinden ze het liefst in het zuiden, in de buurt van Los Cristianos. Budget: 300.000 euro.
42:05
Makelaars Steven, Silvia en Kurt zoeken vandaag tussen Playa de Las Americas en Palm Mar een éénslaapkamerappartement met een groot terras voor Guy en Greta. De locatie is belangrijk want Greta's ouders wonen daar ook. De Huizenjagers zullen uit hun pijp moeten komen want Guy is ook makelaar. Budget: 230.000 euro.
Archief