K3, Één Jaar Later

Laatste aflevering
59:00
K3, Één Jaar Later

Het is zover, Hanne is moeder geworden van een flinke zoon: Julien. Trotse tantes Julia en Marthe gaan op babybezoek om de nieuwste K3-telg te ontmoeten, al moet er ook nog opgetreden worden. En dus springt Marie Verhulst in bij de Sinterklaasshows om van K2 weer even K3 te make...

K3, Één Jaar Later gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
1:07:00
De festivalzomer gaat gebukt onder een hittegolf, maar 'the show must go on' en dus zingen de meisjes al zwetend, meermaals per dag, de longen uit hun lijf. Gelukkig is er ook tijd voor een rondje kermis. Daarna staat er ook nog het inzingen van het nieuwe album op het menu, met als kers op de taart de opnames van de titel...
1:06:00
K3 heeft een ontzettend drukke zomer voor de boeg boordevol optredens. Kleine festivals, '10 om te Zien'-optredens én de foute party in een tjokvol Sportpaleis, waar Julia voor het eerst optreedt voor een zaal vol volwassenen. En dat is best spannend! De dames hebben gelukkig ook nog tijd om te ontspannen.
50:00
We volgen Marthe, Hanne en Julia bij de première van de 'Kom Erbij'-tour, tijdens de dansrepetities en tijdens de clipopnames van Mango Mango. De camera's legden ook een uitzonderlijk moment vast: het moment waarop Hanne haar collega-K3?tjes gróót nieuws te melden heeft.
Archief