L.A.'s Finest

Laatste aflevering
45:00
L.A.'s Finest

Het team voert een race tegen de klok in de zoektocht naar een collega.

L.A.'s Finest gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
43:00
Nadat ze de familie van Jen de waarheid heeft verteld over haar dood, krijgt Syd hulp uit onverwachte hoek. McKenna en Patrick staan voor een moeilijke beslissing.
44:00
Tijdens een chaotisch onderzoek start McKenna met gezinstherapie. Syd heeft slecht nieuws voor Jens familie.
41:00
Het team ontdekt een verband tussen een app en een reeks misdaden. Zo komen ze tot de vaststelling dat ook de misdaadgolf die Koreatown teisterde nog lang niet voorbij is. Syd doet een schokkende ontdekking over Jen.
Nu de Koreatown-moordenaar achter slot en grendel zit, krijgt het team een nieuwe zaak voorgeschoteld. Een student werd dood aangetroffen en het lijkt op het eerste gezicht om een vluchtmisdrijf te gaan.
Terwijl het team op zoek gaat naar de moordenaar van de Koreatown-legende, wordt McKenna geconfronteerd met haar verleden in Irak. Syd vindt een tape van Jen.
Terwijl ze rouwt om de dood van Jen, zoekt Syd met de hulp van Nancy naar de moordenaar van haar vriendin. Een legende uit Koreatown wordt vermoord.
Na een ontmoeting met een van de oude klanten van Jen, denken Syd en Nancy op het juiste spoor te zitten. Tot hun leven plots in gevaar lijkt.
Archief