Like Monica

Like Monica herbekijken

Seizoen 2
30:42

Seizoen 2, Aflevering 8

4,8 50 x
De verjaardag van Zara-Lizzy wordt gevierd en ook Lars zorgt voor een leuke verrassing. Verder staat de webinar met vriend Kaj gepland en krijgt Monica voor het eerst de huisstijl van haar cosmeticalijn te zien. Al haar vrienden komen samen tijdens het feest dat Monica geeft ter ere van haar 25e verjaardag: dé aftrap van e...
24:45

Seizoen 2, Aflevering 7

3,0 17 x
Voor het eerst sinds de coronacrisis staat er weer een fotoshoot op de planning, maar het is vooral de babyshower voor BFF Danique die Monica bezighoudt. Door slecht weer is de locatie last minute gewijzigd. En nu dreigt Danique ook nog eens te vroeg te arriveren.
22:01

Seizoen 2, Aflevering 6

3,0 9 x
Monica gaat met haar zwangere vriendin Danique mee naar een pretecho. Het zien van de baby zorgt ervoor dat het bij Monica ook weer begint te kriebelen. Verder neemt Kiana Monica mee naar de motorcrossbaan én zorgt de slechte weersvoorspelling ervoor dat de babyshower voor Danique in het water dreigt te vallen.
21:32

Seizoen 2, Aflevering 5

4,0 6 x
Tijdens de quarantaineperiode staan Monica's dagen in het teken van dochtertje Zara-Lizzy. Daarnaast belandt haar ontluikende liefde met Robbert in een snelkookpan én is Monica bezig met het opzetten van een eigen cosmeticalijn.
25:50

Seizoen 2, Aflevering 4

4,0 30 x
Monica en Lars besluiten de strijdbijl te begraven en gaan samen met Zara-Lizzy, opa en oma naar de geitenboerderij. En met haar verjaardagsfeest in het vooruitzicht besluit Monica dat het tijd is om broertje Matthijs aan haar date voor te stellen.
24:00

Seizoen 2, Aflevering 3

3,0 46 x
Monica's ex Lars komt terug naar Nederland en wordt na lange tijd herenigd met zijn dochtertje Zara Lizzy. Ondertussen geniet Monica van een weekendje Londen met haar BFF Danique, en loopt het plan van broertje Matthijs om Monica te verrassen in de soep.
27:02

Seizoen 2, Aflevering 2

3,0 45 x
Monica Geuze geeft ons een intiem kijkje in haar leven. Er verandert veel voor deze vlogster, presentatrice en actrice, zowel op zakelijk gebied als privé.
25:03

Seizoen 2, Aflevering 1

2,5 95 x
Monica Geuze geeft ons een intiem kijkje in haar leven. Er verandert veel voor deze vlogster, presentatrice en actrice, zowel op zakelijk gebied als privé.
Archief