Love Bites

Love Bites herbekijken

Seizoen 1

Aflevering 29

4,0 17 x
Brad, Jedd en Harry nemen in de keuken van Scarlett plaats achter het fornuis in de hoop een date te winnen met de 20-jarige Frankie. Wie verovert haar hart met zijn kookkunsten?

Aflevering 30

3,0 5 x
Scarlett verwelkomt drie vrijgezellen in haar keuken die het tegen elkaar opnemen voor een date met de 24-jarige Paige uit Manchester.

Aflevering 25

3,0 13 x
De 29-jarige Benjahmin hoopt dat zijn voorliefde voor lekker eten hem aan de perfecte date kan helpen. Vindt hij de liefde in de keuken van Scarlett?

Aflevering 28

3,0 6 x
Drie vrijgezelle heren wagen hun kans in de keuken van Scarlett in de hoop een date te winnen met de 22-jarige Clara. Wie slaagt erin haar hart te veroveren?

Aflevering 27

3,0 4 x
Deze keer waagt Isabella uit Manchester haar kans om de liefde te vinden in de keuken van Scarlett. Vindt ze de perfecte date?

Aflevering 24

4,0 6 x
Charlie, Jessica en Summer proberen de vrijgezel van vanavond te overtuigen met hun culinaire vaardigheden. Wie wint een date?

Aflevering 23

3,0 11 x
Izzie, George en Rahi nemen het in de keuken van Scarlett tegen elkaar op voor een date met de 24-jarige stewardess Jasmine. Wie weet haar omver te blazen met zijn menu?

Aflevering 22

4,0 10 x
Scarlett krijgt in haar keuken bezoek van Jasmine, Lauren en Charlotte. Welke dame weet met haar culinaire vaardigheden het hart van de 26-jarige Marcus uit Birmingham te veroveren?

Aflevering 21

3,0 6 x
De 29-jarige Freddie waagt voor de derde keer zijn kans. Drie single dames proberen zijn hart te veroveren met hun culinaire vaardigheden.

Aflevering 20

4,0 13 x
Elvis-imitator Freddie keert voor een tweede keer terug naar de keuken van Scarlett. De 28-jarige Jessica uit Londen zal bepalen of hij deze keer wel een date in de wacht sleept.
Archief