Love Bites

Laatste aflevering
Love Bites

Scarlett krijgt bezoek van de 27-jarige Kyle uit Newcastle. Hij hoopt dat zijn liefde voor lekker eten hem aan de perfecte date zal helpen.

Love Bites gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Vrijgezellen Jake, Cornel en Luke nemen het tegen elkaar op voor een date met Nina uit Brighton. Wie overtuigt haar van zijn kookkunsten?
Scarlett ontvangt Ayca in haar keuken. Welke vrijgezel weet deze 26-jarige dame te overtuigen van zijn kookkunsten en sleept zo een date met haar in de wacht?
Drie vrijgezelle heren gaan de culinaire strijd met elkaar aan in de hoop een date met de 19-jarige Luca in de wacht te slepen.
Welke vrijgezel verrast in de keuken en verovert zo het hart van de 25-jarige Lewis uit Manchester?
Drie vrijgezelle heren zetten hun beste beentje voor in de keuken in de hoop het hart van de 23-jarige Mike uit Birmingham te kunnen veroveren. Wie mag met hem op date?
Drie vrijgezelle heren zetten alles op alles in de keuken van de liefde om het hart van de 20-jarige Alicia te veroveren. Wie overtuigt haar met zijn kookkunsten?
De 19-jarige Aya hoopt dat haar liefde voor lekker eten haar de perfecte date zal opleveren.
Scarlett krijg het gezelschap van drie vrijgezelle dames die alles op alles zetten om een date te veroveren met Iffy uit Londen.
De Schotse Claire hoopt dat haar liefde voor lekker eten haar aan de perfecte date kan helpen. Welke vrijgezel blaast haar omver met zijn menu?
Drie vrijgezelle dames toveren een menu op tafel om het hart van de knappe James te veroveren. Wie mag met hem op date?
Singles Jack, Darren en Felix nemen het tegen elkaar op voor een date met Ellie uit Londen. Wie van de drie heren weet haar te overtuigen van zijn kookkunsten?
Singles Harley, Naomi en Keelie betreden de keuken van Scarlett in de strijd om het hart van Rashaun. Welke dame weet hem te overtuigen van haar kookkunsten?
Singles Keelie, Laureena en Aya bereiden een driegangenmenu in de hoop zo het hart van Matt voor zich te winnen.
Singles Cosmo, Charlie en Danny nemen het tegen elkaar op voor een date met Brent. Wie weet haar te overtuigen met zijn kookkunsten?
Singles Mads, Amy en Jess proberen indruk te maken op James. Welke dame weet hem te overtuigen met haar kookkunsten?
Drie mannelijke singles nemen het tegen elkaar op voor een date met de boksende schone Jodie. Wie weet haar te overtuigen met zijn kookkunsten?
Archief