LoveMe

Laatste aflevering
LoveMe
4 x

Seizoen 2, Aflevering 9

De finale is aangebroken en Aidan kiest wie hij meeneemt op citytrip naar Rome. Eindigt zijn LoveMe verhaal in liefde of enkel lust?

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 8

3 x
Het zijn de laatste momenten en Aidan zit nog met twijfels. Hij belt zijn broer op voor wat raad en gaat met drie meisjes op een extra date. Maar Charlotte geeft toe dat ze nog iets moet bekennen vooraleer Aidan zijn keuze gaat maken.

Seizoen 2, Aflevering 7

3 x
Aidan en de meisjes besluiten om de spanningen even te vergeten en gaan met z'n allen naar Barcelona. Ze gaan volledig los in de Spaanse clubs, maar er is duidelijk jaloezie in het spel wanneer Aidan heel de avond zijn focus op Selina richt.

Seizoen 2, Aflevering 6

0 x
De meisjes proberen alle details bij elkaar te rapen. Om Aidan nog beter te leren kennen, mogen ze zich bewijzen bij een spelletje 'True or False', waarbij ze een extra date kunnen winnen. Maar na de poolparty zijn een paar meisjes afgehaakt.

Seizoen 2, Aflevering 5

2 x
Aidan heeft een toeristische namiddag in Reus met Layla en een romantische 'Lady & The Vagabond'-date met Maya. Nadien maken ze het bont tijdens de poolparty, maar de stemming slaat om wanneer Aidan zich laat verleiden door lust.

Seizoen 2, Aflevering 4

5 x
Aidan is nog maar net bekomen van zijn eerste twee dates, wanneer de volgende twee al klaar staan. Hij kiest om Selina mee te nemen naar een wijngaard. Voor de dansles gaat hij voor Amarachi, maar die loopt niet volledig van een leien dakje.

Seizoen 2, Aflevering 3

4 x
Aidan en Nicole laten hun meest creatieve kant zien en boetseren een kunstwerk voor elkaar tijdens een romantische date. Later op de avond wordt het heet en intens tussen Charlotte en Aidan wanneer hij haar zijn beste kickbox-moves leert.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10

5 x
De drie finalisten kunnen hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze wie wint en met wie ze een citytrip naar Parijs zal maken.
Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2

24 x
De meisjes mogen zichzelf bewijzen tijdens een cocktail challenge terwijl Aidan ze opwacht aan het zwembad voor een speeddate. Welk meisje laat de beste indruk na en mag de spits afbijten voor de eerste officiële date van seizoen twee?

Seizoen 2, Aflevering 1

13 x
Uit meer dan 300 inschrijvingen moet Aidan een selectie zien te maken van zes perfect matches. Gelukkig krijgt hij de hulp van zijn vrienden en familie. Ook Jaël Ost is er bij. Deze keer niet als single maar als host van het nieuwe seizoen.
Archief