Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Neighbours

Seizoen 2021
25:00

Aflevering 8474

4,0 7 x
Shane maakt fout na fout en zet zijn relatie met Dipi zo nog meer onder druk. Pierce probeert de romantiek tussen hem en Chloe te laten oplaaien, maar zijn poging heeft niet het gewenste resultaat. Audrey irriteert Nicolette. Susan heeft genoeg van de voortdurende aanwezigheid van Jane.
25:00

Aflevering 8473

4,0 11 x
Scarlett geniet zienderogen terwijl ze vanop afstand toekijkt hoe Ned gehandboeid wordt weggeleid. Haar vreugde verandert echter al gauw in woede wanneer Ned wat later op borgtocht wordt vrijgelaten. Yashvi is ervan overtuigd dat het dagboek van Scarlett waardevolle informatie bevat.
25:00

Aflevering 8472

3,0 2 x
Ned wil de politie inlichten over zijn herinneringen tijdens de sessie met Beverly. Zal hij worden aangeklaagd voor moord? Dipi probeert haar aandacht op haar huwelijk te richten, maar de frustraties krijgen al gauw weer de bovenhand.
25:00

Aflevering 8471

4,0 4 x
Yashvi is vastberaden Neds onschuld te bewijzen en wijst detective Graves op de tegenstrijdigheden in het onderzoek. Hij is onder de indruk van haar bevindingen, maar haalt haar vervolgens van het onderzoek omdat ze te nauw betrokken is. Yashvi uit haar frustraties vervolgens bij Bea. Ned wil duidelijkheid en Paul stelt he...
25:00

Aflevering 8470

4,0 6 x
Terwijl Levi en Yashvi de puzzelstukjes in elkaar proberen te passen, krijgt Ned naast nachtmerries nu ook last van hallucinaties. Levi is ervan overtuigd dat Ned iets verbergt. Bea en Yashvi zijn het echter niet met hem eens. Ned zoekt steun bij Paul. Sheila vertelt Clive eindelijk de waarheid omtrent hun breuk.
25:00

Aflevering 8469

3,0 11 x
Na hun nacht samen besluiten Dipi en Pierce om er definitief een punt achter te zetten en zich te focussen op hun relaties. Clive probeert de band met Sheila aan te halen, maar zij blijft afstand houden. Hij besluit de hulp van Kyle in te roepen. Susan stelt haar eisen ten opzichte van Karl en Jane.
25:00

Aflevering 8468

4,0 4 x
Nicolette wijst Pierce in het bijzijn van Chloe terecht nadat hij Audrey lastigviel. Chloe is geschokt, waarna het nog maar eens tot een aanvaring komt tussen haar en Pierce. Dipi excuseert zich bij Shane, maar zet steeds meer vraagtekens bij haar leven.
25:00

Aflevering 8467

3,0 8 x
Nicolette is niet opgezet met haar onverwachte bezoeker en probeert te vermijden dat Audrey te veel van hun verleden onthult aan Aaron en David. Zij zijn echter heel nieuwsgierig. Chloe probeert de band met Pierce aan te halen, maar haar gedachten dwalen al gauw weer af naar Nicolette.
25:00

Aflevering 8466

4,0 9 x
Ned wordt ondervraagd door de politie nadat ze een bebloed palletmes hebben aangetroffen alsook bloedsporen in de koffer van zijn wagen. Ned kan zich echter niets herinneren. Levi, Paul en Roxy twijfelen ondertussen ook steeds meer aan de oprechtheid van Ned.
25:00

Aflevering 8465

3,0 8 x
Ned gaat Scarlett achterna, maar traumatische herinneringen dreigen hem tegen te houden. Zal hij haar kunnen stoppen? Levi en Yashvi starten een zoektocht naar Ned, maar doen ondertussen schokkende vaststellingen.
Archief