Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Onderzoeksrechters

Onderzoeksrechters herbekijken

Seizoen 1
48:00

Aflevering 8

4,3 183 x
Onderzoeksrechters worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. Vandaag zit de kijker onder andere op de eerste rij tijdens de getuigenis van onderzoeksrechter Mathys in een assisenzaak.
47:00

Aflevering 7

4,0 82 x
Op de eerste rij, tijdens de verhoren (en bezoeken) van Vlaamse onderzoeksrechters. Hoe vertel je een verdachte dat hij is aangehouden? Hoe gaat dat precies, afstappen bij een misdaadplek?
47:00

Aflevering 6

4,0 92 x
De kijker zit op de eerste rij tijdens huiszoekingen in een cocaïnenetwerk en van verhoren van inbraakverdachten en van verdachten van afpersing van een rijke vriend en het schenden van de voorwaarden.
48:00

Aflevering 5

3,0 44 x
Vlaamse onderzoeksrechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, verhoren of huiszoekingen.
46:00

Aflevering 4

3,0 55 x
Vlaamse onderzoeksrechters worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit vandaag onder andere op de eerste rij tijdens de wedersamenstelling van een verdacht overlijden na een brand.
46:00

Aflevering 3

4,3 49 x
Vlaamse onderzoeksrechters worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. Met vandaag onder meer een wedersamenstelling van een moord en een verhoor van iemand die verdacht wordt van een gewapende overval.
46:00

Aflevering 2

4,5 157 x
Acht Vlaamse onderzoeksrechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij. Hoe vertel je een verdachte dat hij is aangehouden? Hoe gaat dat precies, afstappen bij een misdaadplek?
38:00

Aflevering 1

4,4 347 x
Acht Vlaamse onderzoeksrechters laten voor het eerst in hun dossiers kijken en worden gevolgd in hun niet-alledaagse job. De kijker zit mee op de eerste rij bij hun onderzoek, verhoren of huiszoekingen.
Archief