Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Paul O'grady: For The Love Of Dogs

Seizoen 8
22:00

Seizoen 8, Aflevering 8

3,0 5 x
Paul maakt kennis met Linda, een Pyreneese berghond met blaasproblemen. Hank is een West Highland white terriër met overgewicht. En Kiwi ondergaat een behandeling voor zijn huidprobleem.
22:00

Seizoen 8, Aflevering 7

4,0 5 x
Paul ontmoet een staffordshirekruising die bang is om buiten te komen, een bende ruziemakende Japanse spaniëls en een ongewoon stille chihuahua die onder het mes moet.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 6

4,0 5 x
Paul ontmoet een rondzwervende terriër die een vreselijke tijd achter de rug heeft, een labrador met een mysterieuze kwaal en de vreemdste hond die hij ooit gezien heeft.
22:00

Seizoen 8, Aflevering 5 - Paul O'grady: For The Love Of Dogs

4,0 10 x
Paul ontmoet een Akita die niet weet dat hij een Akita is. Hij gaat ook mee op zoek naar de eigenaars van een dwergkeeshond. Het personeel vermoedt namelijk dat het geen zwerfhond is. Paul probeert ook mensen aan te moedigen om de vele gepensioneerde greyhounds in Battersea een nieuwe thuis te geven.
22:00

Seizoen 8, Aflevering 4

3,0 6 x
Paul ontmoet een saluki-kruising met demodex (puppyschurft). Het dier is er niet goed aan toe.  Pancake is een lieve mopshond met een slecht oog. Hij moet een operatie ondergaan voor hij geadopteerd kan worden.  Roo is een jack russell van amper 9 maanden, maar toch is het dier al bevallen van drie puppy's.
22:00

Seizoen 8, Aflevering 3

4,0 8 x
Paul komt meer te weten over honden die gefokt worden in puppyboerderijen en waarom het zo moeilijk is om hen een nieuwe thuis te geven. Hij ontdekt ook wat het betekent verliefd te worden op een ander ras en over het zoeken van een thuis voor een van de honden.
22:00

Seizoen 8, Aflevering 2

4,0 6 x
De spaniëlzussen Peaches en Macey hebben een carrière voor zich als speurhonden op de luchthaven van Heathrow. Marti is een 10 maanden oude lurcher met een bijzondere persoonlijkheid. Lady is van Cyprus naar het VK overgebracht. Het team van Battersea ontdekt dat ze vol met shotgunkogels zit.
23:00

Seizoen 8, Aflevering 1

4,0 15 x
Maak kennis met Archie, een jack russell die ineenkrimpt wanneer mensen zich over hem heen buigen. Paul bouwt een trapje voor hem, om zijn zelfvertrouwen op te krikken. Sunny is als bastaardpuppy in Battersea terechtgekomen. Maar na 13 jaar is de eigenaar helaas nog steeds niet gevonden. Er zijn onlangs zeven staffordshire...
Seizoen 7
22:00

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 1 x
Maisie is een mastiff die een operatie ondergaan heeft en Paul helpt haar bij de revalidatie. Ze doen samen hydrotherapie en Paul zoekt een vriendje voor Maisie die met haar kan gaan wandelen. Paul moet een doodongelukkige stafford opvrolijken die gedumpt werd. Er arriveren plots 19 honden in Battersea die tijdelijk onderd...
23:00

Seizoen 7, Aflevering 7

3,0 1 x
Paul helpt een tien weken oude genderneutrale colliepup die verstoten is door de moeder. Hij gaat ook mee op zoek naar een thuis voor bastaardhond Hope, die al bijna een jaar in Battersea verblijft. Maar even later moet alles wijken wanneer enkele 3 weken oude whippets geknuffeld moeten worden.
Archief