Pech Onderweg

Laatste aflevering
Pech Onderweg

Wegenwachter Anthony wordt opgeroepen door een man met motorproblemen aan zijn wagen. In de Kempen probeert wegenwachter Sven een stilgevallen bestelwagen weer aan de praat te krijgen. Het probleem zit bij de brandstofpomp, dus regelt hij onmiddellijk een takeldienst. Ook Fabio ...

Pech Onderweg gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Anthony schiet een geschrokken dame te hulp die werd aangereden. Hij biedt haar niet alleen hulp, maar ook een luisterend oor. Wegenwachter Christian helpt op zijn beurt een vrouw met een bijzondere hobby: geocaching. Met haar elektrische fiets gaat ze op schattenjacht. Daarvoor heeft ze coördinaten nodig, maar helaas heef...
Christian uit Brussel zet zich al vijf jaar in voor chauffeurs met problemen, zoals een elektricien die ironisch genoeg zijn elektrische wagen niet aan de praat krijgt. Wegenwachter Collin is een unieke verschijning, hij gaat namelijk met de bakfiets op pad in regio Brussel-Leuven.
Seizoen 2
Wegenwachter Dieter helpt fietsers uit de nood, Gino redt een nieuwe wagen zonder koelvloeistof, Ronny haalt een gestrande bestuurder van de pechstrook.
Anthony helpt een haastige vrouw wiens wagen vermogensverlies heeft, terwijl Francesco worstelt met een auto die weigert te starten. Fabio probeert een onbekend waarschuwingslampje uit te schakelen.
Francesco helpt iemand wiens auto na een ongelukkige aanrijding met een stoeprand een lekke band heeft. Dieter kampt zelf met pech wanneer zijn voertuig hem in de steek laat. Morad staat voor een uitdaging met een Peugeot waarvan de sleutel niet herkend wordt.
Wegenwachter Fabio rukt uit voor een gesloten kofferbak, met de sleutels van de eigenares nog aan de binnenkant. Op de E19 helpt Gino een groep Nederlanders wiens uitlaat afgebroken is.
Vader en zoon Peter en Collin werken samen om een auto met de verkeerde brandstof in te redden. Ondertussen biedt wegenwachter Anthony een geschrokken dame troost na een botsing.
Wegenwachter Anthony springt in actie om een gestrande vrachtwagenchauffeur uit de nood te helpen, terwijl Morad een vastberaden avonturier op pad helpt. Vincent staat klaar om een bestuurder te redden die vastzit op het strand.
Wegenwachter Christian repareert een wagen en geeft de klant vervolgens een lift, terwijl Anthony een wagen met een olielek herstelt. Ontdek hoe deze helden alle pechvogels op de Vlaamse wegen te hulp schieten.
Vandaag zijn de spots gericht op wegenwachter Alain uit Koksijde, die al 27 jaar vol passie zijn job uitoefent. Aan de andere kant van het land is er de Leuvense wegenwachter Gino, met roots in het Pajottenland. Gino wordt opgeroepen voor een auto die stilstaat op de parking van Pukkelpop. De festivalganger vertelt hoe hij...
Seizoen 1
Een klapband, motorproblemen of panne... Van De Panne tot Maaseik bieden deze reddende engelen hulp bij autopech.
'Pech onderweg' volgt het reilen en zeilen van een aantal Vlaamse wegenwachters. Van De Panne tot Maaseik zijn zij de rijdende engelen die onze trouwe vierwielers te hulp schieten bij pech. Deze bonte bende van autotechniekers weet nooit wat hen te wachten staat en beleeft elke dag een nieuw avontuur vol boeiende ontmoetin...
Wegenwachter Anthony schiet twee automobilisten te hulp die vastzitten in de modder door het zware regenweer. Hij trommelt zijn collega op om ook de laatste bestelwagen uit het slijk te trekken.
Van klapbanden tot motorproblemen of panne. Deze reddende engelen staan altijd klaar om hulp te bieden bij autopech, van De Panne tot Maaseik.
Wegenwachter Peter wordt opgeroepen door een verstrooide man die per ongeluk diesel tankt in zijn benzinewagen. Zijn zoon Collin, die ook bij de wegenwacht van Touring werkt, rijdt bij toeval voorbij en stopt meteen om zijn vader te assisteren. Vader en zoon lossen het probleem in no time op met behulp van een handige mach...
Archief