Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Remarkable Places To Eat

Seizoen 2

Seizoen 2, Aflevering 2 - Vienna

3,0 6 x
Culinair auteur Rachel Khoo neemt Fred mee naar Wenen voor heerlijke koffie met cake, lekkere dumplings en een schnitzel van mangalitza-varken gemaakt door een baanbrekende chef.

Seizoen 2, Aflevering 1 - Marrakech

4,3 52 x
Tv-kok Andi Oliver neemt Fred mee naar Marrakesh om er lamsvlees met couscous te eten in een legendarisch restaurant, tajine met kip voor minder dan 10 euro, en te genieten van een ontbijtje op een spectaculair dakterras.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - San Sebastian

4,0 14 x
Nisha Katona neemt Fred mee naar San Sebastián voor een verbazingwekkende maaltijd in een van 's werelds beste restaurants. En in een kleine sportbar achterhalen ze de geheimen van de perfecte tortilla.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Paris

4,0 13 x
Fred en zijn vroegere baas, chef Michel Roux Jr. zijn in Parijs om er te proeven van het kenmerkende gerecht van een bekend restaurant en te genieten van de kleine geneugten, zoals een perfecte ham op een stuk baguette.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Edinburgh

4,0 4 x
Fred gaat met chef Tom Kerridge naar Edingburgh om er te genieten van heerlijke lokale producten in een van de meest bekende restaurants in de stad en te proeven van de lekkerste fish-and-chips van Schotland.

Seizoen 1, Aflevering 1 - Venice

4,0 18 x
Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar Venetië om te genieten van het simpele, maar overheerlijke eten in haar favoriete restaurant en om een onvergetelijke ervaring te beleven in het oudste café van Italië.
Archief