Remarkable Places To Eat

Laatste aflevering
Remarkable Places To Eat
Verlopen

Fred is in New Forest, met voormalig groenteboer Chris Bavin als gids. Chris heeft er als kind vaak gekampeerd in het bos en is grote fan van de streek en van het eten daar.Chris is gepassioneerd door het zoeken naar uiterst verse ingrediënten. Hij kan dan ook niet wachten Fred ...

Remarkable Places To Eat gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Fred Sireix is in Yorkshire, met de bakkoningin van het VK, Nadiya Hussain. Volgens Nadiya is de eetcultuur in Yorkshire de meest gevarieerde van het land, omwille van de spectaculaire landschappen die elk een ander culinair verhaal vertellen. Ze is getrouwd met iemand uit de streek en komt zelf uit Leeds, dus ze is de per...
Verlopen
Fred Sireix trekt naar Bristol voor een winterse verwennerij, en dat in het gezelschap van oude vriend en vroegere baas Michel Roux Junior. Bristol is de meest levendige en creatieve plaats om te eten in het VK. Michel kan niet wachten om Fred zijn favoriete plekjes te laten ontdekken. Ze beginnen bij littlefrench, een buu...
Verlopen
Culinair auteur Rachel Khoo neemt Fred mee naar Wenen voor heerlijke koffie met cake, lekkere dumplings en een schnitzel van mangalitza-varken gemaakt door een baanbrekende chef.
Verlopen
Tv-kok Andi Oliver neemt Fred mee naar Marrakesh om er lamsvlees met couscous te eten in een legendarisch restaurant, tajine met kip voor minder dan 10 euro, en te genieten van een ontbijtje op een spectaculair dakterras.
Seizoen 1
Verlopen
Nisha Katona neemt Fred mee naar San Sebastián voor een verbazingwekkende maaltijd in een van 's werelds beste restaurants. En in een kleine sportbar achterhalen ze de geheimen van de perfecte tortilla.
Verlopen
Fred en zijn vroegere baas, chef Michel Roux Jr. zijn in Parijs om er te proeven van het kenmerkende gerecht van een bekend restaurant en te genieten van de kleine geneugten, zoals een perfecte ham op een stuk baguette.
Verlopen
Fred gaat met chef Tom Kerridge naar Edingburgh om er te genieten van heerlijke lokale producten in een van de meest bekende restaurants in de stad en te proeven van de lekkerste fish-and-chips van Schotland.
Verlopen
Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar Venetië om te genieten van het simpele, maar overheerlijke eten in haar favoriete restaurant en om een onvergetelijke ervaring te beleven in het oudste café van Italië.
28 augustus 2022 van Remarkable Places To Eat is toegevoegd op zondag 28 augustus 2022. Remarkable Places To Eat is een programma bij Eén. Sinds 2022 is het programma beschikbaar.
Archief