Road Wars

Laatste aflevering
Road Wars

Hondengeleider Steve krijgt het aan de stok met een dronken jongeman die zich agressief gedraagt. Giles en Roger van de Road Crime Unit houden een chauffeur tegen die een gevaarlijke lading vervoert. De Tactical Aid Group valt het huis van een vermoedelijke drugsdealer binnen.

Road Wars gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 7
Roger en Giles van de Road Crime Unit zitten een snelheidsduivel op de hielen die niet meteen van plan lijkt om voor hen op de rem te gaan staan. In Exmouth houdt de Tactical Aid Group een oogje in het zeil tijdens oudejaarsavond.
In Tiverton heeft hondengeleider Gareth de handen meer dan vol met enkele Poolse jongemannen die te diep in het glas hebben gekeken. In Torquay maakt het achtkoppige team van de Tactical Aid Group jacht op drugs.
Agenten met tasers, de politiehelikopter en hondengeleider Darryl worden opgetrommeld voor het opsporen van een motordief. In Plymouth zetten agenten hun krachtigste politiewagens in om de bestuurder van een Mercedes aan te houden die een grote hoeveelheid cocaïne bij zich heeft.
Op de M5 achtervolgen Mike en Chris een drugsdealer die wanhopig probeert om de politie van zich af te schudden. In Exeter zitten hondengeleider Daryl en zijn Duitse herder Murphy enkele jongens op de hielen die zijn weggevlucht na een ongeluk met hun gestolen auto.
Hondengeleider Daryl wordt opgeroepen voor een caféruzie in het centrum van Exeter, terwijl een ander team al hun vaardigheden naar boven moet halen om een motorrijder die houdt van extreme snelheid, een halt toe te roepen.
Hondengeleider Steve en zijn Duitse herder Razor worden opgeroepen ter ondersteuning van enkele collega's uit Exeter die een gewelddadige jongeman maar niet onder controle krijgen. Agent Mike krijgt een hele resem excuses te horen van een onverzekerde bestuurder.
Archief