Rugrats

Rugrats herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 9 - De Toekomstvoorspeller / Vaarwel Reptar

3,0 13 x
Angelica gebruikt de gezichtsfilters op haar telefoon om Susie te laten denken dat ze in een taco gaat veranderen. Tommy neemt de leiding om Chuckie te helpen een bericht te sturen naar zijn Reptar-pop, waarvan ze denken dat die terug is gereisd naar de ruimte.

Seizoen 1, Aflevering 8 - De Visstick / Augurken in een Ton

3,0 8 x
Als het lievelingsliedje van de baby's in Chas' hoofd blijft hangen, gaan Tommy en de baby's op zoek naar een manier om het weer los te krijgen. Tommy en Chuckie ontdekken dat muziek maken hun vriendschap kan bedreigen.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Geen Rijbewijs / Ik Droom van Duffy

4,0 13 x
Angelica heeft de hulp van de baby's nodig om zich aan te passen aan het leven zonder haar Cynthia-auto wanneer haar autoprivileges worden afgepakt. Tommy en zijn vrienden moeten Angelica onder controle zien te houden als ze een manier ontdekt om elk stuk speelgoed te krijgen waar ze om vraagt.

Seizoen 1, Aflevering 6 - De Mars voor Vreten / De Twee Angeliekjes

4,0 11 x
Angelica's nieuwe pratende pop is een schok voor haar en een verrassing voor de baby's. Wanneer opa's gekwetste rug hem weerhoudt van zijn favoriete evenement, schakelt Tommy zijn vrienden in om het evenement thuis te organiseren.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Een Grote Familie / De Laatste Ballon

3,0 11 x
Angelica maakt gebruik van een familieprobleem om Tommy en Chuckie een spelletje huis te laten spelen. Tommy en de baby's helpen Chuckie te zorgen voor wat hij denkt dat de laatste ballon in de hele wijde wereld is.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Een Verhaal met een Staartje / Jij Bent Jonathan

3,0 14 x
Tommy's vader vindt een robothond uit die allergie-vrij is voor Chuckie en Chas, maar niet noodzakelijk probleem-vrij. Angelica gebruikt een ruzie tussen de tweeling om Phil over te halen haar persoonlijke assistent te worden.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Mevrouw Ontrommel / Nieuwe Puppy

3,0 9 x
Wanneer een "professionele organisator" langskomt, is het aan Tommy en zijn vrienden om haar ervan te weerhouden al het speelgoed mee te nemen. Wanneer Tommy's ouders een pleegpup mee naar huis nemen, moet Tommy een manier vinden om te voorkomen dat Spike wordt vervangen.

Seizoen 1, Aflevering 2 - De tweede ronde - deel 2

3,0 14 x
Tommy leidt de baby's op een gewaagd avontuur om Chuckie te helpen nadat Chuckie's grote poging om dapper te zijn vreselijk misloopt.

Seizoen 1, Aflevering 1 - De tweede ronde - deel 1

4,0 28 x
Tommy leidt de baby's op een gewaagd avontuur om Chuckie te helpen nadat Chuckie's grote poging om dapper te zijn vreselijk misloopt.

Tommy's First Birthday

3,0 20 x
Tommy's First Birthday van Rugrats is uitgezonden op donderdag 15 augustus 2019 om 12:32 uur en was te zien op Nickelodeon.
Archief