Vriendschappelijke Wedstrijden Rode Duivels

Vriendschappelijke Wedstrijden Rode Duivels herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 6 - België - Burkina Faso

3,0 32 x
Na de oefenwedstrijd in en tegen Ierland vorige zaterdag, spelen de mannen van Roberto Martínez vanavond in het Lotto Park (Anderlecht) tegen Burkina Faso, halvefinalist van de Afrika Cup. Presentatie: Maarten Breckx.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Ierland - België

3,0 34 x
Rechtstreekse en integrale uitzending van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Ierland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Avivastadion (Dublin). Presentatie: Maarten Breckx.

4. België - Kroatië

4,0 26 x
Tweede en laatste vriendschappelijke wedstrijd van de Rode Duivels voor de start van het Europees kampioenschap volgende week. Stef Wauters neemt plaats in de studio om samen met de kijkers te supporteren voor de nationale trots. Hij krijgt daarbij het gezelschap van analisten Jan Mulder en Marc Degryse.

3. België - Griekenland

3,0 11 x
Eerste van twee vriendschappelijke wedstrijden van de Rode Duivels als voorbereiding op het Europees kampioenschap dat op 11 juni start. Stef Wauters neemt plaats in de studio om samen met de kijkers te supporteren voor de nationale trots. Hij krijgt daarbij het gezelschap van analisten Jan Mulder en Marc Degryse.
Seizoen 2020

Seizoen 2020, Aflevering 2 - België - Zwitserland

4,0 26 x
Rechtstreeks verslag van de vriendschappelijke wedstrijd van de Rode Duivels tegen Zwitserland. Stef Wauters neemt plaats in de studio om samen met de hele familie voor de tv te supporteren voor de nationale trots. Hij krijgt daarbij het gezelschap van analisten Jan Mulder en Marc Degryse.
Archief