Zaalsporten

Afleveringen

Uitgebreid verslag van Roeselare-Belgorod

4,0 3 x
Uitgebreid verslag van Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 8:06 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de derde set in Roeselare-Belgorod

4,0 1 x
Slotfase van de derde set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de eerste set in Roeselare-Belgorod

3,0 1 x
Slotfase van de eerste set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de tweede set in Roeselare-Belgorod

4,0 0 x
Slotfase van de tweede set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de vierde set in Roeselare-Belgorod

4,0 2 x
Slotfase van de vierde set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 13 januari 2017 om 5:05 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.