Zaalsporten

Afleveringen

Uitgebreid verslag van Roeselare-Belgorod

4,0 5 x
Uitgebreid verslag van Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op vrijdag 9 december 2016 om 3:13 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de derde set in Roeselare-Belgorod

4,0 2 x
Slotfase van de derde set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 23:19 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de eerste set in Roeselare-Belgorod

3,0 2 x
Slotfase van de eerste set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 23:19 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de tweede set in Roeselare-Belgorod

4,0 4 x
Slotfase van de tweede set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 23:19 uur en was te zien op Sporza.

Slotfase van de vierde set in Roeselare-Belgorod

4,0 3 x
Slotfase van de vierde set in Roeselare-Belgorod van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 8 december 2016 om 23:19 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.