Zaalsporten

Afleveringen

AKC klopt Scaldis en is Belgisch kampioen in het korfbal (ruim verslag)

3,0 0 x
AKC klopt Scaldis en is Belgisch kampioen in het korfbal (ruim verslag) van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 20 april 2017 om 6:21 uur en was te zien op Sporza.

Walden (Oostende) krijgt de handjes op elkaar voor deze geweldige dunk

3,0 0 x
Walden (Oostende) krijgt de handjes op elkaar voor deze geweldige dunk van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 20 april 2017 om 3:54 uur en was te zien op Sporza.

Bart Lenders (Bocholt): "We winnen die beker door de goeie verdediging"

3,0 7 x
Bart Lenders (Bocholt): "We winnen die beker door de goeie verdediging" van Zaalsporten is uitgezonden op maandag 17 april 2017 om 19:51 uur en was te zien op Sporza.

Stijn Gijs (Sasja): "We zijn blijven vechten tot het vat leeg was"

4,0 3 x
Stijn Gijs (Sasja): "We zijn blijven vechten tot het vat leeg was" van Zaalsporten is uitgezonden op maandag 17 april 2017 om 19:51 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de bekerfinale in het handbal bij de vrouwen

3,0 5 x
Ruime samenvatting van de bekerfinale in het handbal bij de vrouwen van Zaalsporten is uitgezonden op maandag 17 april 2017 om 17:31 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.