Zaalsporten

Afleveringen

Bondscoach Heynen: "De herkansing? Dat is een vraag voor morgen"

3,0 4 x
Bondscoach Heynen: "De herkansing? Dat is een vraag voor morgen" van Zaalsporten is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 0:10 uur en was te zien op Sporza.

Deroo na Slovenië-België: "Het zat er zeker in"

4,0 5 x
Deroo na Slovenië-België: "Het zat er zeker in" van Zaalsporten is uitgezonden op maandag 29 mei 2017 om 0:10 uur en was te zien op Sporza.

Ruime samenvatting van de beslissende handbalmatch tussen Bocholt en Tongeren

3,0 4 x
Ruime samenvatting van de beslissende handbalmatch tussen Bocholt en Tongeren van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 19:35 uur en was te zien op Sporza.

Derkoningen: "Er werd in Bocholt de laatste weken constant over handbal gepraat"

3,0 8 x
Derkoningen: "Er werd in Bocholt de laatste weken constant over handbal gepraat" van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 17:26 uur en was te zien op Sporza.

Qerimi: "De spelers waren een beetje moe"

4,0 6 x
Qerimi: "De spelers waren een beetje moe" van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 28 mei 2017 om 17:26 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.