Zaalsporten

Afleveringen

Ruime samenvatting van Roeselare-Perugia in de CL

3,0 0 x
Ruime samenvatting van Roeselare-Perugia in de CL van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 23 februari 2017 om 3:57 uur en was te zien op Sporza.

Tuerlinckx: "Dit is absoluut nog stunten"

4,0 0 x
Tuerlinckx: "Dit is absoluut nog stunten" van Zaalsporten is uitgezonden op donderdag 23 februari 2017 om 3:57 uur en was te zien op Sporza.

Bekijk het derde quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende

3,0 3 x
Bekijk het derde quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Bekijk het eerste quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende

3,0 3 x
Bekijk het eerste quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.

Bekijk het tweede quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende

3,0 3 x
Bekijk het tweede quarter van de bekerfinale tussen Limburg United en Oostende van Zaalsporten is uitgezonden op zondag 19 februari 2017 om 18:20 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.