Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dertigers

Seizoen 3
27:00

Seizoen 3, Aflevering 24

4,0 243 x
Alex en Elias beginnen aan een nieuw hoofdstuk van hun leven als pleegouders. Nora moet beslissen: geeft ze haar relatie met Hans nog een kans of niet? Bart en Tinne lijken terug naar elkaar toe te groeien. Pieter wacht angstig af of An zijn voorstel aanvaardt.
27:00

Seizoen 3, Aflevering 23

3,8 94 x
Alex en Elias ontmoeten hun pleegkindje. Pieter doet een ultieme poging om An te overtuigen om Lucas niet van hem af te pakken. Hans laat eindelijk zijn koppigheid varen.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 22

4,0 71 x
Pieter probeert een plan uit te dokteren over hoe hij An moet aanpakken. Hans en Nora blijken allebei erg koppig. Alex en Elias hebben een verrassend bezoek aan pleegzorg. Steven blijkt niet zomaar op te geven en blijft overal opduiken, tot grote frustratie van Tinne.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 21

4,5 68 x
Pieter beseft dat hij een keuze zal moeten maken tussen Babs en Saartje. Alex en Elias krijgen eindelijk nieuws over hun pleegkindje. Tinne maakt Steven duidelijk dat hun relatie echt voorbij is. De bom tussen Bart en Hans barst en Nora lijkt de schuld te krijgen.
27:00

Seizoen 3, Aflevering 20

4,3 81 x
Voor Alex en Elias is de grote dag aangebroken, ze gaan trouwen. Nora heeft schrik dat Hans achter de waarheid over Bart zal komen. Pieter beseft dat zijn belofte aan Babs niet zo makkelijk na te komen is.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 19

3,0 61 x
Alex en Elias wachten vol spanning af of ze hun pleegkindje mogen verwelkomen. Steven lijkt zijn relatie met Tinne niet zomaar op te geven. Babs stelt Pieter voor een ultimatum.
23:00

Seizoen 3, Aflevering 18

4,2 44 x
Alex en Elias ontmoeten de vader van hun mogelijk pleegkindje. Bart steekt zijn verliefdheid niet langer weg voor zijn kinderen. Nora ontdekt wie de nieuwe date van Claire is. Pieter besluit om eerlijk te zijn tegen Babs. Steven begint steeds meer te twijfelen aan Tinne haar gevoelens.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 17

4,5 50 x
Pieter gaat met tegenzin naar de tentoonstelling van Saartje. Het weerzien met Saartje zorgt voor spanning in zijn relatie met Babs. Bart begint steeds vaker af te spreken met zijn veel jongere date. Tinne stelt Steven voor aan de groep, maar dat loopt niet helemaal zoals verhoopt.
23:00

Seizoen 3, Aflevering 16

4,0 76 x
Alex en Elias krijgen onverwachts goed nieuws. Tinne kan het weer goed vinden met Bart, en dat maakt Steven onzeker. Pieter is helemaal in de war. Moet hij zijn gevoelens voor Saar blijven onderdrukken om Babs niet te kwetsen?
24:00

Seizoen 3, Aflevering 15

3,0 39 x
Tinne en Bart lijken hun eeuwige ruzies eindelijk bij te leggen. Alex reageert niet zo enthousiast op Nora haar verhuisplannen. Pieter voelt dat er iets niet klopt en hij is vastberaden om de waarheid uit Saar te krijgen.
Archief