Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dertigers

Dertigers herbekijken

Seizoen 4
28:00

Seizoen 4, Aflevering 24

4,3 330 x
Bart viert zijn 40e verjaardag. Een moment om terug te kijken op de laatste 10 jaar van zijn leven.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 23

4,8 106 x
De reis van Saartje en Pieter is niet geworden wat ze ervan verwacht hadden. Tinne beseft dat ze medeverantwoordelijk is voor de breuk tussen Bart en Caroline. Elias maakt zich zorgen over de mama van Renée.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 22

3,0 76 x
Pieter geniet van zijn vakantie met Saartje. Bart probeert nog een laatste keer met Caroline te praten. Saartje hoopt dat ze het kan bijleggen met haar vader. Alex lijkt Elias niet zomaar te vergeven.
21:00

Seizoen 4, Aflevering 21

4,6 82 x
Saartje en Pieter bereiden hun reis naar Mallorca voor. Tinne blijkt niet zo enthousiast over de plannen van Bart. Alex is in shock.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 20

4,5 90 x
Caroline lijkt niet van plan Bart te vergeven voor de kus met Tinne. Saartje heeft spijt van de ruzie met haar vader. Nu Renée definitief terug moet naar haar mama, worden de ruzies tussen Alex en Elias steeds intenser. Bart doet Pieter een zakelijk voorstel dat hun vriendschap zwaar op de proef kan stellen.
23:00

Seizoen 4, Aflevering 19

4,5 64 x
Caroline lijkt er steeds meer van overtuigd dat er iets speelt tussen Tinne en Bart. Tinne probeert Bart te overtuigen dat het beter is om alles op te biechten. Alex en Elias trachten zich te verzoenen met Kim. Saartje is eerlijk over haar twijfels en dat brengt Pieter in de war.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 18

4,5 61 x
Tijdens het jaarlijks weekendje Ardennen wil Bart absoluut voorkomen dat Louise en Thomas op dezelfde kamer belanden. Maar zijn verwoede pogingen wekken irritatie op bij Tinne en achterdocht bij Caroline. Saartje licht de groep in over de uitslag van haar DNA-test. Kim lijkt niet van plan Alex zomaar te vergeven voor zijn ...
25:00

Seizoen 4, Aflevering 17

3,0 74 x
De vrienden vertrekken naar de Ardennen voor hun jaarlijks weekendje. Bart heeft zorgvuldig de kamerverdeling uitgedokterd zodat Louise en Thomas niet samen kunnen slapen. Maar zijn planning wordt helaas verstoord. Ook Tinne heeft weinig zin in het weekend. Na de kus met Bart weet ze zich helemaal geen houding meer te geve...
24:00

Seizoen 4, Aflevering 16

3,8 109 x
De uitslag van haar test zorgt voor harde woorden tussen Saartje en Pieter. Het contact met Kim blijft moeilijk lopen en Alex uit zijn bedenkingen bij pleegzorg. Tinne weet niet goed meer hoe ze zich nu rond Bart moet gedragen. Bart is niet van plan zich blijvend te laten chanteren door de kinderen.
22:00

Seizoen 4, Aflevering 15

4,0 95 x
Saartje krijgt de resultaten van haar DNA-onderzoek. Renée haar dure nieuwe schoenen blijken ineens spoorloos. Alex en Elias hebben er een dubbel gevoel bij. Het gesprek tussen Caroline, Bart, Tinne en de kinderen loopt niet zoals verwacht.
Archief