Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dertigers

Seizoen 3
23:00

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 7 x
Pieter is razend op Saartje, nu hij denkt dat ze iemand anders heeft in Londen. Nora kan amper geloven dat Saar zo tegen haar gelogen heeft. Bart wil zijn relatie met Tinne een nieuwe kans wil geven. Maar voor Tinne blijkt dat moeilijker dan gedacht.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 9 x
Bart en Tinne gaan samen hun kinderen bezoeken op scoutskamp. Ze doen er alles aan om geen ruzie te maken. Elias probeert Alex warm te maken voor pleegzorg. Nora lijkt te moeten kiezen: bij Hans blijven of wil ze nog kinderen? Pieter mag voor het eerst een rondleiding geven op het werk, maar dan duikt er een erg onverwacht...
24:00

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 17 x
Pieter eist een uitleg van Saartje, maar zij wil absoluut haar afspraak met An nakomen. Het voorstel van Bart om Nora draagmoeder te laten zijn voor Alex en Elias zindert nog na. Vooral Elias en Hans voelen niets voor deze optie. Bart lijkt opgelucht wanneer Tinne vertelt dat haar relatie met Steven voorbij is.
23:00

Seizoen 3, Aflevering 4

3,0 17 x
Voor Nora is het een belangrijke dag, ze stelt Hans voor aan haar vrienden. Pieter heeft vooral schrik dat Saar zal opduiken. Maar het is een ongelukkige uitspraak van Bart die voor opschudding zorgt.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 22 x
Alex en Elias lijken te twijfelen over hoe ze hun kinderwens gaan vervullen. Nora confronteert Saartje en eist een uitleg voor haar bizarre gedrag. Bart blijft bij zijn standpunt, hij wil dat Tinne een abortus laat uitvoeren. Steven neemt Tinne mee voor een romantisch weekendje, maar dat loopt niet zoals gepland.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 2

4,0 34 x
Nora laat iedereen weten dat Saartje terug in het land is. Pieter houdt zich sterk, maar begrijpt er niets meer van. Saartje zelf blijft elk contact met haar vrienden vermijden. Tinne raapt al haar moed bij elkaar om aan Bart te vertellen dat ze zwanger is.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 1

3,5 39 x
De vriendschap van de groep wordt zwaar op de proef gesteld. Saartje heeft Pieter gedumpt en is zonder veel uitleg naar Londen vertrokken. De hele groep, en zeker Pieter, begrijpt er niets van. Maar dan duikt Saartje opeens op in Antwerpen. Kan ze de reden van haar plotse vertrek geheimhouden en zo haar afspraak met An nak...
25:00

Aflevering 24

4,4 540 x
De hele vriendengroep komt Alex steunen op de begrafenis van zijn vader. Maar Tinne heeft het erg moeilijk om in de buurt van Bart te zijn. Saar lijkt iets te verbergen voor Pieter.
25:00

Aflevering 23

3,5 224 x
Nora beseft dat ze nog heel veel te ontdekken heeft in haar relatie met Hans. An komt Pieter opzoeken, ze heeft een bijzonder voorstel. Alex moet afscheid nemen van zijn vader en dat zorgt voor een confrontatie met Viviane. Tinne en Bart moeten eindelijk een beslissing nemen. Blijven ze proberen of gaan ze uit elkaar?
Binnenkort terug te kijken
25:00

Seizoen 3, Aflevering 8

Verwacht op
Alex en Elias trekken naar een infodag over pleegzorg. Elias vreest dat Alex zich niet zal openstellen voor het concept. Nora vreest dat niet zij, maar Hans hun relatie zal beëindigen. Saartje vraagt Pieter of ze afscheid mag nemen van Lucas. Steven kan Tinne maar moeilijk loslaten en wil nog 1 keer met haar praten. Zo zorgt hij voor extra spanning tussen Tinne en Bart.
Archief