Dertigers

Dertigers gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
27:27
Dertigers

Laura haar dertigste verjaardag wordt een feestje in mineur. Maar voor Jonas is het duidelijk: hij moet een keuze maken tussen Ruben of Laura.

Seizoen 5
24:22
De vriendengroep komt voor het eerst terug samen bij de oma van Sami in het ziekenhuis. Ada vraagt Ruben of ze terug bij hem mag intrekken. Jonas twijfelt of hij eerlijk moet zijn tegen Ruben. Laura lijkt Jonas terug te willen.
23:37
Nu ze samen een huis kopen, groeien Jonas en Laura terug naar elkaar toe. Sami en Lies beleven voor het eerst een nacht samen. Ada ontdekt dat Niels niet eerlijk is geweest over zijn drankprobleem. Nele twijfelt om Marvin te vertellen dat ze naar het buitenland vertrekt.
24:59
Sami is nerveus voor de volgende stap in zijn relatie met Lies. Nele besluit om een job in het buitenland aan te nemen. Ada neemt afscheid van Ruben en trekt terug in bij Niels. Laura laat zich gaan op een bedrijfsfeest.
24:14
Sami en Marvin gaan opnieuw fietsen met Jonas en Ruben. Nele probeert zich te verzoenen met Laura, maar tussen haar en Marvin blijft het zeer moeilijk. Niels vraagt Ada om terug bij hem in te trekken. Laura stemt in met Jonas zijn voorstel om het huis toch te kopen. Ruben heeft schrik dat Laura en Jonas hierdoor meer naar ...
24:48
Laura heeft het moeilijk na de aanvaring met Ruben. Haar collega Klaas biedt een luisterend oor. Jonas trotseert de pesterijen op school. Sami spreekt terug af met Lies. Nele voelt zich schuldig na haar wilde nacht en biecht alles op aan Marvin.
22:54
De groep dreigt in twee kampen verdeeld te worden. Dat leidt tot een grote ruzie tussen de zussen. Ook bij Marvin en Nele komt het tot een confrontatie. Sami wordt gek van de aanwezigheid van Michel. Ruben probeert zich te excuseren bij Laura.
23:41
Jonas raapt al zijn moed bij elkaar om toch te gaan werken. Laura logeert bij haar ouders zodat ze niet alleen moet zijn. Ada voelt zich het vijfde wiel aan de wagen thuis. Ze trekt steeds meer naar Niels toe. Marvin raakt gefrustreerd omdat hij niet tot Nele doordringt. Sami heeft het moeilijk nu zijn vriendengroep ui...
21:41
Jonas staat voor een onaangename verrassing op school. Laura wil de aankoopbelofte van hun huis verbreken, maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Ruben begrijpt niet dat Ada terug contact heeft met haar ex. Sami beseft dat zijn verliefdheid op Ada nooit beantwoord zal worden.
22:30
Laura onderwerpt Jonas aan een kruisverhoor. Marvin en Sami vinden een relatie tussen Jonas en Ruben toch onwezenlijk. Niels probeert voorzichtig om Ada terug te winnen. Nele begint op school te werken. Sami heeft het moeilijk met Michel, de nieuwe vriend van zijn oma.
23:47
Nu Laura de waarheid weet, wil ze geen minuut langer meer op de Mont Ventoux blijven. Ruben hoopt vooruit te kunnen kijken nu alles uitgekomen is, maar daar is Jonas nog niet klaar voor. Ada probeert Sami te troosten nu de vriendengroep dreigt uit elkaar te vallen.
23:44
Vandaag is de dag van de waarheid. De mannen beklimmen de Mont Ventoux. Iedereen is enthousiast. Alleen bij Marvin knaagt het geheim van Jonas en Ruben steeds meer.
24:30
Vandaag vertrekt de groep op weekend naar de Mont Ventoux. Marvin weet zich geen houding te geven nu hij het geheim van Jonas en Ruben heeft ontdekt. Sami wil een emotionele tussenstop maken op weg naar de Mont Ventoux.
24:10
Sami probeert het goed te maken met Ada. Jonas en Ruben beslissen om te zwijgen tot na het weekend op de Mont Ventoux. Laura blijkt over tijd te zijn. Marvin zijn plan om Nele jaloers te maken, lijkt te mislukken. Nele zet haar trots opzij en gaat bij haar papa om werk vragen.
24:20
Jonas stort zijn hart uit bij Ruben. Laura krijgt de raad om ook wat meer rekening te houden met Jonas. Het lijkt te klikken tussen Sami en zijn derde blind date. Alleen spookt Ada nog steeds door zijn hoofd. Marvin bedenkt een plan om Nele jaloers te maken.
22:45
Ruben houdt al twee weken afstand van Jonas en dat begint duidelijk te knagen. Jonas voelt zich helemaal verstikt als Laura hem probeert te overtuigen om te trouwen. Nele stelt Marvin een open relatie voor. Ada probeert Sami klaar te stomen voor zijn volgende date.
24:27
Jonas is teleurgesteld dat Ruben hun geheim tegen Ada heeft verteld. Laura wil zo snel mogelijk zwanger worden. Ruben probeert afstand nemen van Jonas. Nele heeft het financieel moeilijk. Sami maakt kennis met Michel, de nieuwe vriend van zijn oma.
24:48
Sami geniet nog na van de date met Ada, maar ook zijn oma heeft groot nieuws. Laura en Jonas vieren de aankoop van hun droomhuis. Maar niet iedereen lijkt even gelukkig met de aankoop. Ada confronteert Jonas met zijn hypocriete gedrag.
23:42
Jonas en Laura doen een bod op hun droomhuis. Ruben moet een date regelen voor Sami, maar dat blijkt niet echt te lukken. Nele en Marvin groeien naar elkaar toe.
25:23
Ruben neemt Ada in vertrouwen en vertelt zijn geheim. Ada kan haar ex, Niels, duidelijk nog niet uit haar hoofd zetten. Wanneer ze haar spullen gaat ophalen, komt het tot een confrontatie. Oma stimuleert Sami om het daten niet op te geven. Nele krijgt slecht nieuws op haar werk. Laura en Jonas maken een afspraak om hun dro...
Archief