Dit Is K3

Laatste aflevering
Dit Is K3

In de laatste aflevering van Dit is K3! lopen Hanne, Klaasje en Marthe voor de eerste keer over een echte rode loper. Dit is K3! toont een blik achter de schermen van de opnames van hun allereerste album en de meisjes zijn apentrots wanneer ze hun album mogen voorstellen aan de ...

Dit Is K3 gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
K3 is razend populair en heeft bijgevolg een overvolle agenda. Hanne, Klaasje en Marthe geven hun eerste radio-interview in Nederland, treden samen met alle Studio 100-helden op tijdens de Sintshow en staan daarnaast met Koen Wauters op het grote VTM-podium.
In de derde aflevering van Dit is K3! nemen Hanne, Klaasje en Marthe hun allereerste videoclip op. De meisjes trekken ook voor de eerste keer naar het buitenland voor een optreden en dat betekent natuurlijk gezellig samen op hotel gaan.
In de tweede aflevering van Dit is K3! stomen Hanne, Klaasje en Marthe zich in snel tempo klaar voor hun allereerste show als K3. Na de loodzware repetities is het nu tijd voor het echte werk: op hun eerste optreden in Gent doen ze vele kinderhartjes sneller slaan.
De eerste aflevering van Dit is K3! toont de ontlading van Hanne, Klaasje en Marthe wanneer ze te horen krijgen dat zij de nieuwe K3 worden. Veel tijd om te bekomen hebben de meisjes echter niet: ze worden verwacht op hun eerste fotoshoot en hebben een belangrijk interview op televisie. De meisjes zijn nu echte sterren en ...
Archief