Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Expeditie Gooris

Expeditie Gooris herbekijken

Seizoen 1
46:00

Aflevering 2

4,5 119 x
De familie Gooris houdt halt in Dubrovnik, Kroatië. Kenji en Shania zijn alvast enthousiast: 'De stad waar Game of Thrones is opgenomen' klinkt het. De familie gaat er voor de eerste keer zeilen. Opnieuw aan wal maakt het gezin een uitstap in het oude stadsgedeelte van Dubrovnik.
48:00

Aflevering 1

4,1 989 x
De reis start in München waar Kelly haar jeugd doorbracht terwijl haar vader Jean-Marie Pfaff er als keeper furore maakte. Onderweg beleeft het gezin heel wat grappige situaties, verrassende wendingen, maar ook ontroerende momenten.
47:00

Aflevering 4

3,0 80 x
De familie houdt halt in Verona, Milaan, Toscane en aan het Gardameer. De reis doet Sam beseffen dat hij door zijn carrière veel kostbare momenten met Shania en Kenji heeft gemist. Hij barst in tranen uit: "Het is erg dat ik zo veel heb gemist, maar deze reis heeft dat goedgemaakt".
46:00

Aflevering 3

4,3 122 x
De familie reist naar Venetië. Een vakantie met de familie Gooris is allesbehalve saai en ook in de auto is er ruimte voor de nodige ambiance. Terwijl Kelly en Kenji een gepersonaliseerd masker maken in Venetië, worden Sam en Shania van kop tot teen omgetoverd tot Giacomo Casanova en Marie Antoinette.
43:00

Aflevering 6

4,5 106 x
De familie Gooris verkent de zonnige havenstad Napels. De zon schijnt genadeloos hard tijdens een uitstapje peddelen en dus is zonnecrème geen overbodige luxe. Sam vertikt het om zich in te smeren. Verder geniet het gezin van een gegidste rondvaart langs de Napolitaanse kust en een etentje met zicht op zee.
47:00

Aflevering 5

4,0 61 x
De familie Gooris proeft van la dolce vita in Toscane. De familie verkent de streek met de Vespa, gaat boogschieten en creëert culinaire hoogstandjes in de vorm van heerlijke, zelfgemaakte pizza.
Archief