Free Love Paradise

Free Love Paradise gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
49:00
Free Love Paradise

De zes koppels mogen hun favoriete vrijgezellen uitnodigen voor een feestje op Couples' Beach. Gaêtan wil die avond maar één ding; een trio met Cristina en een andere vrouw.

Seizoen 1
43:00
Er hangt nog een ongemakkelijke stilte in de slaapkamer van Gaêtan en Cristina. Shantie wil nog steeds seksueel experimenteren met een andere vrouw.
47:00
Cristina en Gaêtan hebben hun zinnen op vrijgezel Laura gezet voor hun trio. Robin en Kéty gaan op stap met Lindy en Keanu. 's Avonds wordt er opnieuw gefeest in de Secret Garden.
43:00
Het eerste feestje in de Secret Garden heeft de lust zeker aangewakkerd. Vrijgezel Laura is meteen de favoriet van alle koppels. Gaêtan is op stap met vrijgezel Charlotte.
43:00
Tijdens dit ultieme relatie-experiment bepalen ze zelf hoeveel vrijheid én grenzen ze elkaar geven. Maar het is lastig toenadering te zoeken met anderen terwijl hun partner erbij zit. Maar ze krijgen extra hulp bij het experiment.
43:00
Experimenteren met de vrije liefde is voor alle koppels gloednieuw. Ze hebben er nog geen ervaring mee. Tijdens de eerste kwartetdates blijkt al snel dat iedereen zo zijn eigen reden heeft om aan dit experiment deel te nemen.
Archief