Goedele On Top

2019
17:54

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Lizzy

4,0 23 x
Deze week ontvangt Goedele verleidster Lizzy, 22 en afkomstig uit Ertvelde. Dat Oost-Vlaamse gehucht ruilde ze een paar jaar geleden in voor het bruisende Saint-Tropez. De roodharige vamp bracht meteen Roger z'n hoofd op hol. Is dat ook voldoende om hem overstag te doen gaan?
Afleveringen 2018
19:58

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Fabrizio & Pommeline

4,0 207 x
Pommeline en Fabrizio zijn het nieuwe glamourkoppel uit BV-land. Zij verleidde vorig jaar op Temptation Island Merijn. Hij richtte dit jaar zijn Cupido-pijlen op Daniëlle. Ze komen bij Goedele Liekens uitleggen waarom ze uiteindelijk elkaar versierden.
18:54

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Tim

4,3 184 x
Tim is wellicht de meest besproken kandidaat uit dit seizoen van Temptation Island. Hij wilde zijn Deborah ten huwelijk vragen, maar werd uiteindelijk smoorverliefd op verleidster Cherish. Hoe dat zover is kunnen komen, dat mag hij komen uitleggen aan Goedele Liekens.
15:24

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Joshua

4,0 57 x
Joshua veroverde op Temptation Island het hart van Megan, maar wil zich niet aan haar binden. Maar waarom blijft hij toch met haar de koffer in duiken en waarom reageert hij kregelig wanneer een andere verleider met Megan aanpapt? En hoe zit het precies tussen Joshua en Cloë? Goedele Liekens vraagt het hem allemaal op de m...
17:50

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Chloë

4,8 293 x
Verleidster Chloë werd pas later op Temptation Island gedropt, maar ze wist wel meteen Megans partner Kevin te strikken. De twee tortelduifjes lijken onafscheidelijk, maar blijft dat ook zo? Goedele Liekens zoekt het uit!
17:31

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Kevin

4,5 78 x
Nadat Kevin zijn vriendin Megan op Temptation Island afschilderde als koekerond, nam Megan wraak door met vrijgezel Joshua het bed in te duiken. Kevin was er het hart van in, maar lijkt nu het liefdesgeluk bij Chloë terug te vinden. Genoeg stof voor Goedele Liekens om hem eens stevig aan de kaak te voelen.
19:39

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Deborah

4,5 190 x
Deborah en Tim leken het perfecte koppeltje, tot Tim viel voor de charmes van verleidster Cherish. Waarom deden de twee mee aan Temptation Island? Hoe kijkt Deborah enkele maanden na Temptation Island terug op Tims gedrag én op haar deelname? Je ontdekt het in een nieuwe aflevering van Goedele on Top.
16:17

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Daniëlle

2,5 239 x
Daniëlle en Fabrizio, dat was er boenk op van in het begin en dat is ook Goedele Liekens niet ontgaan. De twee dames hebben het uitgebreid over de knappe verleider, de tattoo die hij bij Daniëlle zette en de daden van Daniëlles vriend Mezdi op Temptation Island én daarnaast.
16:11

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Cherise

4,0 100 x
Vanaf dag 1 op Temptation Island liet Tim duidelijk merken dat Deborah de enige is voor hem: een kussen met haar T-shirt in zijn bed, een foto van haar op zijn nachtkastje én een verlovingsring in zijn koffer om haar na hun Temptation-avontuur ten huwelijk te vragen. Niets leek het koppel in de weg te staan, maar dat was b...
16:39

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Denise

4,0 125 x
Nieuwkomer Denise heeft haar start als verleidster op Temptation Island niet gemist. De blondine ziet tijdens haar eerste avond in Thailand haar kans schoon en neemt Mezdi mee naar haar kamer. Maar wat is er daar precies gebeurd? Goedele Liekens zoekt het uit!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.