Helse Bruiden

Helse Bruiden herbekijken

Seizoen 13

NieuwSeizoen 13, Aflevering 5 - Hot Mess Express & Nigerian Queen

3,0 3 x
Symoan stort compleet in op de ochtend van haar bruiloft en brengt zo de hele dag in gevaar. Nigeriaanse koningin Evelyn eist perfectie voor haar twee bruiloften, maar de uitbater van de trouwlocatie blijkt ook een diva te zijn. En dat zorgt voor spanningen.

Seizoen 13, Aflevering 4 - Boho Diva & Hot Mess Express

4,0 3 x
De vader van McKenzie is alle drama's van zijn dochter meer dan beu en dreigt ermee haar huwelijk niet bij te zullen wonen. Symoan heeft nog geen jurk, geen bloemen en haar verloofde maakt het bont in een stripclub... zal haar droomhuwelijk nog wel plaatsvinden?

Seizoen 13, Aflevering 3 - GuardZilla & Boho Diva

3,0 2 x
De leugens van GuardZilla Roxanne leiden tot chaos aan het altaar en ook het huwelijk van diva McKenzie komt op de helling te staan.

Seizoen 13, Aflevering 1 - Big Easy Queen & $100K Bride

3,0 17 x
Stacy raakt gefrustreerd wanneer haar weddingplanner niet aan al haar eisen voldoet. De plannen van Nakosha voor een wild vrijgezellenfeest komen op de helling te staan wanneer haar verloofde ontdekt dat er een stripper komt.
Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 1 - HangryZilla & CelebZilla

3,0 18 x
Amerikaanse realityreeks (2017) over de hectische huwelijksvoorbereidingen van aanstaande bruiden die vastbesloten zijn om de perfecte bruiloft te hebben en daardoor veranderen in helse bruiden
Seizoen 11

Seizoen 11, Aflevering 6 - Shanequa & Ruby

4,0 3 x
Ruby drijft haar bruidsmeisjes tot het uiterste met haar 'Game of Thrones'-thema. Sanequa wil niet dat haar schoonmoeder naar haar trouw komt en daar is haar toekomstige man niet blij mee.

Seizoen 11, Aflevering 5 - Helena & Shanequa

3,0 6 x
Helena overlaadt haar zus met werk bij de voorbereiding van het huwelijk. Ze reageert bovendien al haar woede af op de mensen die haar huwelijk organiseren. Shanequa blijft intussen maar doorrazen, in het bijzonder tegen haar bruidegom en schoonmoeder. Gelukkig kan Shanequa's huwelijksplanner de boel recht houden.

Seizoen 11, Aflevering 4 - Taylor & Sam

3,0 6 x
Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sam's huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

Seizoen 11, Aflevering 3 - Michelle & Taylor

4,0 8 x
Nog voor ze goed en wel getrouwd is, heeft Michelle al ruzie met haar schoonouders. Taylor, die verslaafd is aan sociale media, stort in elkaar wanneer de plannen voor haar vrijgezellenfeest in het water vallen.

Seizoen 11, Aflevering 2 - Carmen & Michelle

3,0 6 x
Carmens toekomstige bruidegom zorgt voor problemen op het huwelijk. Michelle beleeft een wel erg wild en sexy vrijgezellenfeest, met Python als special guest. Wanneer haar verloofde ontdekt wat er zich heeft afgespeeld op het vrijgezellenfeest, dreigt hun huwelijk in het water te vallen.
Archief