Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helse Bruiden

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - HangryZilla & CelebZilla

3,0 6 x
Amerikaanse realityreeks (2017) over de hectische huwelijksvoorbereidingen van aanstaande bruiden die vastbesloten zijn om de perfecte bruiloft te hebben en daardoor veranderen in helse bruiden
Seizoen 11
50:00

Seizoen 11, Aflevering 6 - Shanequa & Ruby

4,0 1 x
Ruby drijft haar bruidsmeisjes tot het uiterste met haar 'Game of Thrones'-thema. Sanequa wil niet dat haar schoonmoeder naar haar trouw komt en daar is haar toekomstige man niet blij mee.
50:00

Seizoen 11, Aflevering 5 - Helena & Shanequa

3,0 4 x
Helena overlaadt haar zus met werk bij de voorbereiding van het huwelijk. Ze reageert bovendien al haar woede af op de mensen die haar huwelijk organiseren. Shanequa blijft intussen maar doorrazen, in het bijzonder tegen haar bruidegom en schoonmoeder. Gelukkig kan Shanequa's huwelijksplanner de boel recht houden.
50:00

Seizoen 11, Aflevering 4 - Taylor & Sam

3,0 4 x
Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sam's huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.
50:00

Seizoen 11, Aflevering 3 - Michelle & Taylor

4,0 5 x
Nog voor ze goed en wel getrouwd is, heeft Michelle al ruzie met haar schoonouders. Taylor, die verslaafd is aan sociale media, stort in elkaar wanneer de plannen voor haar vrijgezellenfeest in het water vallen.
50:00

Seizoen 11, Aflevering 2 - Carmen & Michelle

3,0 3 x
Carmens toekomstige bruidegom zorgt voor problemen op het huwelijk. Michelle beleeft een wel erg wild en sexy vrijgezellenfeest, met Python als special guest. Wanneer haar verloofde ontdekt wat er zich heeft afgespeeld op het vrijgezellenfeest, dreigt hun huwelijk in het water te vallen.
50:00

Seizoen 11, Aflevering 1 - Natashia & Carmen

4,0 3 x
De trouw van Natashia lijkt in het honderd te lopen door de verkeerde bloemen, een dramatische moeder en een vermiste bruidegom. Intussen krijgt cougar Carmen een zenuwinzinking wanneer zowel haar fotograaf als schminkster niet komen opdagen.
Seizoen 10
45:00

Seizoen 10, Aflevering 12 - Evelina & Yovanna

3,0 5 x
De verwende bruid Yovanna verkwist al haar geld en drijft haar toekomstige echtgenoot tot waanzin met haar extravagante ideeën. De onstabiele Evelina bedankt één van haar bruidsmeisjes voor bewezen diensten en duikt op tijdens het vrijgezellenfeest van haar verloofde. Ze slaagt erin om de pret voor iedereen te bederven.
50:00

Seizoen 10, Aflevering 11 - Krystal & Evelina

4,0 5 x
Model en bridezilla Evelina ziet het niet meer zitten wanneer haar exclusieve fotoshoot voor het huwelijk in het water valt. De ijdele Evelina krijgt niet het shot dat ze wil en gaat helemaal uit haar dak wanneer het begint te regenen. De explosieve Krystal gaat door het lint en wordt daarbij zelfs fysiek gevaarlijk. Ze mo...
45:00

Seizoen 10, Aflevering 10 - Stephanie & Krystal

3,0 6 x
De verwende bridezilla Krystal laat het geld van haar familie graag rollen. Ze zet een grote mond op en wil niet besparen op haar droomhuwelijk. Bridezilla Stephanie stapelt de leugentjes op maar wordt door haar omgeving op de korrel genomen.
Archief