Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helse Bruiden

2019
55:00

Seizoen 9 - 15. Christine & Minyon

4,0 6 x
Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat Aaron zijn huwelijk in vraag begint te stellen. Diva Minyon flipt omdat zowel de bloemen voor haar huwelijk, als de kledij van haar moeder niet aan haar standaard voldoen.
55:00

Seizoen 9 - 12. Remy & Blanca

4,0 2 x
Helse bruid Blanca en haar toekomstige Julian ruzieën over de topping van hun taart. Remy stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar niet voor ze haar persoonlijke assistent en haar verloofde Rob nog eens het vuur aan de schenen heeft gelegd.
55:00

Seizoen 9 - 11. Tasha & Remy

3,0 4 x
Diva Remy is vlak voor haar huwelijk nog in een pittige discussie met haar toekomstige echtgenoot beland. Tasha doet haar vurigste fantasie uit de doeken en denkt er - alweer - over na om haar trouwpartij af te blazen.
55:00

Seizoen 9 - 10. Tasha & Tracy

4,0 2 x
Tasha is getraumatiseerd door een mannelijke stripper en wil daarom haar huwelijk afblazen...
55:00

Seizoen 9 - 9. Michelle & Tasha

3,0 14 x
Helse bruid Tasha heeft een wel erg bijzondere manier gevonden om te voorspellen hoe lang haar huwelijk stand zal houden. Michelle zet haar schoonvader aan de deur...
55:00

Seizoen 9 - 8. Brittany & Michelle

3,0 15 x
De immer rustige en keurige Michelle verliest de controle over zichzelf wanneer de voorbereidingen van haar huwelijk helemaal in de soep draaien. Brittany begint haar vrienden steeds meer te misbruiken, naarmate haar bruiloft nadert.
55:00

Seizoen 9 - 7. Liza & Brittany

3,0 5 x
Helse bruid Liza vliegt uit tegen iedereen en drijft haar omgeving tot waanzin met haar attitude. De 24-jarige Brittany vindt van zichzelf dat ze de meest geweldige bruid ooit is. Dat belooft...
55:00

Seizoen 9 - 6. Ashanti & Liza

3,0 7 x
Ashanti maakt zich op voor de repetitie van haar huwelijksdag. Die verloopt echter niet volgens plan. Helse bruid Liza wil het huwelijk van haar dromen organiseren en heeft daar alles voor over.
55:00

Seizoen 9 - 5. Rochelle & Ashanti

4,0 10 x
De zenuwen stijgen bij aanstaande bruid Ashanti, en dat heeft gevolgen voor de bruidsmeisjes... Ondertussen kampt Rochelle met de ene driftbui na de andere. Ze dreigt er zelfs mee haar huwelijk alsnog af te blazen.
55:00

Seizoen 9 - 4. Jeanine & Rochelle

3,0 10 x
Voor Jeanine breekt de grote dag eindelijk aan. Het belooft er alvast één te worden om nooit te vergeten. Rochelle, een egoïstische tiener, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de man op wie ze nu zes maanden verliefd is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.