Helse Bruiden

Oktober 2019
55:00

Seizoen 9 - 8. Brittany & Michelle

3,0 6 x
De immer rustige en keurige Michelle verliest de controle over zichzelf wanneer de voorbereidingen van haar huwelijk helemaal in de soep draaien. Brittany begint haar vrienden steeds meer te misbruiken, naarmate haar bruiloft nadert.
55:00

Seizoen 9 - 7. Liza & Brittany

3,0 4 x
Helse bruid Liza vliegt uit tegen iedereen en drijft haar omgeving tot waanzin met haar attitude. De 24-jarige Brittany vindt van zichzelf dat ze de meest geweldige bruid ooit is. Dat belooft...
September 2019
55:00

Seizoen 9 - 6. Ashanti & Liza

3,0 5 x
Ashanti maakt zich op voor de repetitie van haar huwelijksdag. Die verloopt echter niet volgens plan. Helse bruid Liza wil het huwelijk van haar dromen organiseren en heeft daar alles voor over.
55:00

Seizoen 9 - 5. Rochelle & Ashanti

4,0 2 x
De zenuwen stijgen bij aanstaande bruid Ashanti, en dat heeft gevolgen voor de bruidsmeisjes... Ondertussen kampt Rochelle met de ene driftbui na de andere. Ze dreigt er zelfs mee haar huwelijk alsnog af te blazen.
55:00

Seizoen 9 - 4. Jeanine & Rochelle

3,0 8 x
Voor Jeanine breekt de grote dag eindelijk aan. Het belooft er alvast één te worden om nooit te vergeten. Rochelle, een egoïstische tiener, stapt binnenkort in het huwelijksbootje met de man op wie ze nu zes maanden verliefd is.
55:00

Seizoen 9 - 3. Jeanine & Callie

3,0 9 x
Helse bruid Callie heeft één weer voor haar huwelijk al flink wat tranen gelaten. Ze vreest namelijk dat een taalbarrière tussen de twee families voor problemen zal zorgen. Jeanines trouwdag komt alsmaar dichterbij. Zullen haar last minute ruzies met Thomas en zijn familie haar grote dag in het gedrang brengen?
55:00

Seizoen 9 - 2. Marlene & Jeanine

3,0 6 x
De temperamentvolle Jeanine heeft het gehad met alles en iedereen. Ze gaat voortdurend in de clinch met haar omgeving, waardoor de voorbereidingen van haar huwelijk voor geen meter opschieten. De bruiloft van Marlene komt ondertussen alsmaar dichterbij...
Augustus 2019
55:00

Seizoen 9 - 14. Jennifer & Lance

3,0 7 x
Aanstaande bruid Jennifer wordt geplaagd door een nieuwe driftbui en belandt bijna achter de tralies...
55:00

Seizoen 9 - 1. Shederyl & Marlene

4,0 18 x
Niemand uit haar omgeving ontsnapt aan de capriolen van helse bruid Marlene. Ook de mooie Shederyl stapt binnenkort in het huwelijksbootje, maar de voorbereidingen van het feest lopen niet van een leien dakje. Shederyl zet met haar hypocrisie bovendien iedereen tegen zich op.
55:00

Seizoen 9 - 13. Jennifer & Blanca

4,0 11 x
De gierige Jennifer heeft de ene ruzie na de andere over... geld. Ze hoopt de nodige deals te kunnen sluiten. Helse bruid Blanca drinkt, vecht en discussieert zichzelf naar het altaar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.