Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helse Bruiden

Seizoen 10
45:00

Seizoen 10, Aflevering 10 - Stephanie & Krystal

3,0 0 x
De verwende bridezilla Krystal laat het geld van haar familie graag rollen. Ze zet een grote mond op en wil niet besparen op haar droomhuwelijk. Bridezilla Stephanie stapelt de leugentjes op maar wordt door haar omgeving op de korrel genomen.
50:00

Seizoen 10, Aflevering 11 - Krystal & Evelina

4,0 0 x
Model en bridezilla Evelina ziet het niet meer zitten wanneer haar exclusieve fotoshoot voor het huwelijk in het water valt. De ijdele Evelina krijgt niet het shot dat ze wil en gaat helemaal uit haar dak wanneer het begint te regenen. De explosieve Krystal gaat door het lint en wordt daarbij zelfs fysiek gevaarlijk. Ze mo...
45:00

Seizoen 10, Aflevering 12 - Evelina & Yovanna

3,0 0 x
De verwende bruid Yovanna verkwist al haar geld en drijft haar toekomstige echtgenoot tot waanzin met haar extravagante ideeën. De onstabiele Evelina bedankt één van haar bruidsmeisjes voor bewezen diensten en duikt op tijdens het vrijgezellenfeest van haar verloofde. Ze slaagt erin om de pret voor iedereen te bederven.
40:00

Seizoen 10, Aflevering 1 - Haley & Ariel

3,0 0 x
De egocentrische bruid Haley moet proberen samen te werken met haar schoonmoeder, die haar weddingplanner is. Tienerbruid Ariel gaat zwaar tekeer tegen iedereen die ze kent om hen duidelijk te maken dat zij de baas is.
41:00

Seizoen 10, Aflevering 2 - Dezjuan & Ariel

3,0 0 x
Irrationele bridezilla Dezjuan wordt boos wanneer haar familie en vrienden niet voldoen aan haar verwachtingen. Haar bruidsmeisjes doen nochtans hun uiterste best. Ariel bewijst nog maar eens dat genade en mildheid niet samengaan met haar karakter.
45:00

Seizoen 10, Aflevering 3 - Dezjuan & Amanda

4,0 0 x
De zelfingenomen bridezilla Amanda toont dat ze bijzonder goed is in manipuleren. Bridezilla Dezjuan brengt haar eigen huwelijksceremonie in gevaar wanneer haar zenuwen haar zodanig parten spelen dat ze er helemaal onderdoor lijkt te gaan.
45:00

Seizoen 10, Aflevering 4 - Amanda & Dekeydra

4,0 0 x
Bridezilla Amanda zet haar bruidsmeisjes tegen elkaar op en ziet de vernieuwing van haar huwelijksgeloften in vlammen opgaan. Dominante bridezilla Dekeydra gaat over lijken als het van haar afhangt. Alles en iedereen moet wijken om haar haar zin te geven.
45:00

Seizoen 10, Aflevering 5 - Dekeydra & Joraine

3,0 0 x
Kritische Bridezilla Joraine regelt haar huwelijk met ijzeren hand. Is dat een voorbode van hoe ze zich tijdens haar huwelijk zal gedragen? Bridezilla Dekeydra heeft van kleineren haar handelsmerk gemaakt. Ze verwacht nochtans dat iedereen uit haar omgeving alles in het werk stelt om het trouwfeest te doen slagen.
45:00

Seizoen 10, Aflevering 6 - Joraine & Amanda

4,0 0 x
Bridezilla Amanda raast tegen alles en iedereen in de hoop zo de perfecte huwelijksweek te krijgen. Ze gedraagt zich onuitstaanbaar en denkt dat deze tactiek de meest efficiënte is. Bridezilla Joraine wordt knettergek als ze merkt dat ze toch meer stress heeft dan ze verwacht had. Ondanks de angst is ze niet bereid comprom...
45:00

Seizoen 10, Aflevering 7 - Amanda & Miyesha

4,0 0 x
Bridezilla en diva van de ergste soort Miyesha zorgt ervoor dat haar bruidsmeisjes een helse week beleven. Ze verwacht dat de meisjes zich volledig aan haar overgeven. Bridezilla Amanda krijgt het moeilijk net als ze op het punt staat om te trouwen.
Archief