Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Helse Bruiden

2019

Seizoen 9 - 18. Cristal & Davina

4,0 25 x
Bruid Cristal krijgt te veel drank voorgeschoteld en Davina is van mening dat haar getuige een nieuw kapsel nodig heeft.

Seizoen 9 - 17. Davina & Tabby

4,0 7 x
De veeleisende Davina keert zich tegen haar bruidsmeisjes, wat zich ook wel eens tegen haar zou kunnen keren. De prikkelbare Tabby belandt in een vechtparij met haar toekomstige schoonzus.

Seizoen 9 - 16. Tabby & Christine

3,0 12 x
Tabby kan haar emoties niet meer onder controle houden wanneer ze de gepersonaliseerde topping van haar bruidstaart ziet. Christines gedroomde Vegas-huwelijk komt aan een zijden draadje te hangen na een hevige ruzie met de zus van haar verloofde.
55:00

Seizoen 9 - 15. Christine & Minyon

4,0 19 x
Christine drijft haar toekomstige echtgenoot Aaron tot waanzin. De situatie loopt zodanig uit de hand dat Aaron zijn huwelijk in vraag begint te stellen. Diva Minyon flipt omdat zowel de bloemen voor haar huwelijk, als de kledij van haar moeder niet aan haar standaard voldoen.
55:00

Seizoen 9 - 12. Remy & Blanca

4,0 7 x
Helse bruid Blanca en haar toekomstige Julian ruzieën over de topping van hun taart. Remy stapt vandaag in het huwelijksbootje, maar niet voor ze haar persoonlijke assistent en haar verloofde Rob nog eens het vuur aan de schenen heeft gelegd.
55:00

Seizoen 9 - 11. Tasha & Remy

3,0 16 x
Diva Remy is vlak voor haar huwelijk nog in een pittige discussie met haar toekomstige echtgenoot beland. Tasha doet haar vurigste fantasie uit de doeken en denkt er - alweer - over na om haar trouwpartij af te blazen.
55:00

Seizoen 9 - 10. Tasha & Tracy

4,0 8 x
Tasha is getraumatiseerd door een mannelijke stripper en wil daarom haar huwelijk afblazen...
55:00

Seizoen 9 - 9. Michelle & Tasha

3,0 32 x
Helse bruid Tasha heeft een wel erg bijzondere manier gevonden om te voorspellen hoe lang haar huwelijk stand zal houden. Michelle zet haar schoonvader aan de deur...
55:00

Seizoen 9 - 8. Brittany & Michelle

3,0 24 x
De immer rustige en keurige Michelle verliest de controle over zichzelf wanneer de voorbereidingen van haar huwelijk helemaal in de soep draaien. Brittany begint haar vrienden steeds meer te misbruiken, naarmate haar bruiloft nadert.
55:00

Seizoen 9 - 7. Liza & Brittany

3,0 11 x
Helse bruid Liza vliegt uit tegen iedereen en drijft haar omgeving tot waanzin met haar attitude. De 24-jarige Brittany vindt van zichzelf dat ze de meest geweldige bruid ooit is. Dat belooft...
Archief