Helse Bruiden

Laatste aflevering
Helse Bruiden

JerseyZilla Holly heeft verrassend nieuws. HerRoyalZilla Lamesha ontslaat haar weddingplanner en tussen haar bruidsmeisjes neemt de rivaliteit toe.

Helse Bruiden gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 12
JerseyZilla Holly shockeert haar bruidegom en de hele familie wanneer ze aandringt op een huwelijkscontract. Ondertussen is DIYZilla Sparkela woedend wanneer ze ontdekt dat haar bruidegom zijn ex-vrouw heeft uitgenodigd voor hun bruiloft.
Op haar trouwdag heeft MeanGirlZilla Clara een aanvaring met haar bruidsmeisjes, maar het is CousinZilla die voor de grootste verrassing zorgt. Het vrijgezellenfeest van DIYZilla Sparkela gaat niet geheel volgens haar verwachtingen.
Het vrijgezellenfeest van CelebZilla Shannon loopt compleet uit de hand en dreigt haar huwelijk op de helling te zetten.
CelebZilla Shannon krijgt ruzie met haar verloofde wanneer haar bruidsjurk een pak duurder uitvalt dan hun vooropgestelde budget. De trouw van iDunnoZilla Dani dreigt verpest te worden door haar nicht Clara.
Het huwelijk van SecretZilla staat op de helling nadat ze het vrijgezellenfeest van haar verloofde verstoorde. BratZilla krijgt ruzie met haar moeder wanneer ze het budget overschrijdt.
Amanda heeft een aanvaring met een jaloerse SisterZilla. SecretZilla Elaine plant een grootse verrassing, maar haar schoonzus dreigt roet in het eten te gooien.
ViralZilla Lessika wil wereldberoemd worden met haar openingsdans. SisterZilla vormt een bedreiging voor het huwelijk van Amanda.
Tijdens de repitities ontstaat een familieruzie bij HerRoyalZilla Lamesha. Zal haar huwelijk nog wel kunnen doorgaan? De vele eisen van ViralZilla Lessika's brengen haar bruidsmeisje op de rand van een zenuwinzinking.
Seizoen 13
De druk wordt Veronica teveel en haar grote dag eindigt niet zoals iedereen het zich had voorgesteld. Tosin wil niets minder dan het allerbeste, maar wanneer haar Nigeriaans huwelijk pas op het laatste nippertje wordt gepland, zal ze genoegen moeten nemen met minder.
De keuze van Roshonda valt niet bij iedereen in goede aarde en haar perfecte bruiloft dreigt in het water te vallen. Veronica plant een bruiloft die ze eigenlijk niet wil en dan komt haar verloofde met verrassend nieuws op de proppen.
De frustratie van Amber bereikt een hoogtepunt op haar huwelijksdag. Een vestimentair probleem slaat iedereen met verbazing. Roshonda kan maar geen beslissing nemen over haar trouwplannen en haar ruziënde ouders maken het er allemaal niet gemakkelijker op.
Voor Alex is het aftellen tot de huwelijksnacht, maar haar laatste nacht van vrijheid zou haar wel eens meer kunnen kosten dan haar lief is. Amber wil controle hebben over elk klein detail wat betreft haar huwelijksdag. Een probleem met de jurk en een bazige schoonzus dreigen echter roet in het eten te gooien.
Jessica is de controle over haar bruiloft compleet kwijt en wanneer alles in duigen dreigt te vallen, richt ze haar woede op haar weddingplanner. Alex wacht nog steeds op de goedkeuring van haar vader.
Stacy panikeert en verdwijnt spoorloos. Roxanne drijft haar bruidsmeisjes en vader tot het uiterste.
Problemen met de bruidsmeisjes en een teleurstellende bruidsschat dreigen de twee huwelijksfeesten van Nigeriaanse koningin Evelyn in het water te doen vallen. Jessica blijft maar genodigden toevoegen aan de gastenlijst, tot grote ergernis van zowat iedereen, inclusief de bruidegom.
Symoan stort compleet in op de ochtend van haar bruiloft en brengt zo de hele dag in gevaar. Nigeriaanse koningin Evelyn eist perfectie voor haar twee bruiloften, maar de uitbater van de trouwlocatie blijkt ook een diva te zijn. En dat zorgt voor spanningen.
De vader van McKenzie is alle drama's van zijn dochter meer dan beu en dreigt ermee haar huwelijk niet bij te zullen wonen. Symoan heeft nog geen jurk, geen bloemen en haar verloofde maakt het bont in een stripclub... zal haar droomhuwelijk nog wel plaatsvinden?
De leugens van GuardZilla Roxanne leiden tot chaos aan het altaar en ook het huwelijk van diva McKenzie komt op de helling te staan.
Stacy raakt gefrustreerd wanneer haar weddingplanner niet aan al haar eisen voldoet. De plannen van Nakosha voor een wild vrijgezellenfeest komen op de helling te staan wanneer haar verloofde ontdekt dat er een stripper komt.
Archief