Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Motorway Cops: Catching Britain's Speeders

Seizoen 1
50:00

Aflevering 3

3,0 3 x
Agent Mike Clark houdt het voertuig van een vermoedelijke drugsdealer tegen. Bij een huiszoeking bij de man thuis doet de politie een verrassende vondst. Agent Chris Swash achtervolgt een gevaarlijke chauffeur en agent Amy Hollis krijgt een bestuurder in het vizier die rode stoplichten negeert.
50:00

Aflevering 9

3,0 5 x
Agent Waddington wordt opgeroepen wanneer de camera's langs de snelweg een gestolen, witte bestelwagen spotten. Agent Howell krijgt een jonge bestuurder in het vizier. Agent Woodward zet de achtervolging in op een BMW die hem aan hoge snelheid voorbij is gereden.
50:00

Aflevering 8

3,0 0 x
Agent Swash opent samen met een heel team de jacht op enkele inbrekers. Agent Cosgrove haast zich naar een zwaar verkeersongeval op de snelweg.
50:00

Aflevering 7

3,0 4 x
Een dronken bestuurder heeft voor heel wat schade gezorgd aan geparkeerde wagens. Agent Hollis start een zoektocht naar de dader.
50:00

Aflevering 6

4,0 4 x
De agenten worden opgeroepen voor een frontale botsing waarbij een van de bestuurders het ongeval is ontvlucht. De man liet zijn dochter en haar vriend achter in het wrak.
50:00

Aflevering 5

4,0 6 x
Inspecteur Sullivan spot een bestuurder die zich nogal vreemd gedraagt. Agent Reed haast zich naar een bestuurder die vermoedelijk een hartaanval heeft. Agent Waddington moet een potentieel gevaarlijke situatie op de snelweg zien op te lossen.
50:00

Aflevering 4

3,0 4 x
Agent Doran is op zoek naar een vermoedelijke autodief. Na een vruchteloze zoektocht, wordt de politiehond erbij gehaald. Agent Hollis wordt opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk tussen een wagen en een moto.
50:00

Aflevering 2

4,0 3 x
De politie onderzoekt een zwaar ongeluk nabij Manchester Airport. Hoe het ongeluk kon gebeuren is een raadsel, tot agent Andy Doran dashcambeelden bekijkt van een bestuurder die het ongeluk zag gebeuren. De wegpolitie probeert een voertuig aan de kant te zetten waarvan de bestuurder verdacht wordt van drugtransport.
50:00

Aflevering 1

3,0 3 x
Agent Matt Turner, die al meer dan 20 jaar dienst achter zijn naam heeft, doet een verrassende ontdekking in een voertuig dat hij heeft tegengehouden. Agent Chris Swash biedt bijstand om een man in bedwang te houden die de voorwaarden van zijn voorwaardelijke vrijlating heeft geschonden. Agent Niaz Waddington houdt tijdens...
Archief