Paris In Love

Laatste aflevering
47:44
Paris In Love

Kathy vergezelt Paris op weg naar Washington DC waar ze een wetsvoorstel voor schoolhervorming steunen dat Paris heeft opgesteld om te voorkomen dat tieners meemaken wat zij heeft meegemaakt.

Paris In Love gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
47:28
Paris en Carter vieren een gezamenlijk vrijgezellenfeest in Las Vegas met familie en vrienden, de luxe sfeer zorgt voor emotie bij de aanstaande bruid.
40:05
Paris en Carter zijn verrast wanneer Kathy een huis naast hen aan het strand huurt. Kathy doet een onverwachte bekentenis aan Paris, waardoor Paris eindelijk de bruiloft in handen neemt.
43:04
Terug in Los Angeles zoekt Paris hulp met de steun van haar moeder en confronteert ze problemen uit het verleden die ze heeft vermeden.
44:38
Paris wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van een aanstaande bruid en stort in, tot grote ontsteltenis en bezorgdheid van haar moeder en zus Nicky.
44:22
Paris en de familie gaan naar New York voor het verlovingsfeest, maar de sfeer wordt minder feestelijk als een strijd tussen Kathy en Carter openbaar wordt. Paris probeert zich te verschuilen achter haar verplichtingen op New York Fashion Week.
47:21
Paris reist af naar Carters geboortestad in Michigan om dj te zijn op de bruiloft van een familielid, maar het opvallende verschil tussen de familie Hilton en Reum leidt ertoe dat Paris zich vragen stelt bij Carter's plannen voor hun toekomst.
Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen.
29:17
Paris combineert de zoektocht naar een trouwlocatie met haar verlangen om nieuwe muziek op te nemen, Kathy Hilton die vast wil houden aan de Hilton-familietradities zorgt voor onverwachte en emotionele onthullingen.
40:30
Paris moet kiezen tussen haar verloofde en haar moeder wanneer Carter en Kathy touwtrekken over trouwplannen, Barron Hilton ÌI schiet zijn zus te hulp wanneer ze met gedoe kampt voer problemen uit haar verleden.
Paris Hilton begint aan haar weg naar het altaar met verloofde Carter Reum, maar haar familie en vrienden vragen zich af waarom ze geen beslissing kan nemen over de eenvoudigste details van haar huwelijksfeest.
Archief