Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Vuilste Jobs Vips

Seizoen 1
12:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Klaasje Meijer

4,0 0 x
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen.Voormalig K3 zangeres Klaasje Meijer krijgt een spoedcursus leidingen ontstoppen van David, alias 'De Rioolkrak'.
12:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Nathalie Meskens

4,0 0 x
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Actrice en VTM-gezicht Nathalie Meskens gaat mee op stap met cleaner Willy, die al 20 jaar mobiele toiletten reinigt. Nathalie steekt de handen ferm uit de mouwen en als een topteam halen ze samen ...
12:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Celine Van Ouytsel

4,0 0 x
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag gaat Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias.
12:00

Aflevering 1

4,5 0 x
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag maakt Andy Peelman samen met supercleaner Ronny een zwaar vervuilde woning leeg.
Archief