De Vuilste Jobs VIPS

Laatste aflevering
11:00
De Vuilste Jobs VIPS

Olympisch hockeykampioen Alexander Hendrickx staat om half vijf 's ochtends met kleine oogjes te wachten op een snelwegparking in Waasmunster. Vandaag speurt hij samen met Johan en Edwin naar sluikstorters in opdracht van de Vlaamse overheid. Op een uitkijkpost trachten ze zo ve...

De Vuilste Jobs VIPS gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
12:00
TikTokfenomeen Jonatan Medart wordt 's ochtends vroeg opgehaald door schoonmaker Chantal en Rianne op een verlaten parking in Tienen. Jonatan heeft amper geslapen en is razend benieuwd naar wat hem te wachten staat. Op de parking bieden Chantal en Rianne hem spontaan een passende poetsoutfit aan. Aangekomen op hun locatie ...
11:00
VTM-kok Loïc Van Impe gaat mee op stap met Tim en Annelies om een zwaar vervuilde woning te reinigen. In het pand hangt een penetrante lijkgeur. De bewoner was erg vereenzaamd waardoor zijn lichaam pas weken na zijn dood ontdekt werd door de brandweer.
12:00
Bart De Wever duikt de nacht in met vuilnisophalers Johan en Gianni. De mannen van de Antwerpse vuilkar nemen hun burgemeester mee op de vettigste ophaalronde. Naarmate de nacht vordert, ondervindt De Wever dat de Antwerpenaren het niet even nauw nemen met de regels.
11:00
Amy en Luca van 'K2 zoekt K3' gaan mee op stap met schoonmaker Sissi om een zwaar vervuild appartement leeg te halen. Hun optimisme maakt al snel plaats voor de harde realiteit wanneer de ranzige walmen van bergen afval, kattendrollen en beschimmelde etensresten hen tegemoetkomen.
12:00
In Oostende gaat Guga Baúl mee op pad met de vuilnisinspectie.
12:00
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Voormalig K3 zangeres Klaasje Meijer krijgt een spoedcursus leidingen ontstoppen van David, alias 'De Rioolkrak'.
12:00
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Actrice en VTM-gezicht Nathalie Meskens gaat mee op stap met cleaner Willy, die al 20 jaar mobiele toiletten reinigt. Nathalie steekt de handen ferm uit de mouwen en als een topteam halen ze samen ...
12:00
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag gaat Celine Van Ouytsel mee op stap met de Gentse professionele cleaners Tom en Matthias.
12:00
In De Vuilste Jobs VIPS wagen BV's zich met volle overgave aan een job die ze anders wellicht nooit van hun leven zouden doen. Vandaag maakt Andy Peelman samen met supercleaner Ronny een zwaar vervuilde woning leeg.
Archief