Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks

Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
11:00
Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks

Woorden van dankbaarheid zijn er voor Jan Van Looveren. Zijn boezemvriend Tom wil hem eren voor zijn ongelooflijke vriendschap en de enorme steun en toeverlaat.

Seizoen 1
09:00
Elke werkt voor Marc Van Ranst, maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Marc neemt namelijk nooit zijn telefoon op en daar wilt ze verandering in brengen. Ze schakelt de hulp in van Jens & Jeroen.
08:00
Dina Tersago komt met de regelmaat van de klok stevig te laat. Dat begint haar broer Hans serieus op de zenuwen te werken. Jens en Jeroen lokken Dina naar een doktersafspraak, waar ze naar goede gewoonte te laat komt. En dit heeft zware gevolgen.
10:00
Gebrek aan orde is een van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij Tine, de vrouw van Andy Peelman. Alle smeekbeden ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Jens Dendoncker haalt de grove middelen boven. Wanneer een nietsvermoedende Andy thuiskomt, is de hele straat ondergelopen. Andy moet zelf de han...
12:00
Volgens dochter Shania en zoon Kenji verschiet Sam werkelijk van het minste. Clown 'Chico' doet de test en bezorgt Sam een hartaanval.
11:00
Staf Coppens is deze keer de BV-pineut van dienst. Hij is voortdurend zijn sleutels kwijt en zijn broer Maarten is dat een beetje beu.
13:00
In deze aflevering wordt Nora Gharib goed te grazen genomen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt.
11:00
Jens maakt komaf met de rommelige auto van Olga Leyers. Dat is praktisch een rijdend stort, tot grote ergernis van haar goede vriendin Kaat. Olga wordt voor een zogezegde fotoshoot naar de haven van Antwerpen gelokt, een plek waar regelmatig tropische spinnen opduiken. En laat Olga's rommelige auto nu net de perfecte schui...
08:00
In deze aflevering gaan we op restaurant met muzikant Tijs Vanneste, alias Jef Van Echelpoel. Probleem: je kan daar eigenlijk niet mee op restaurant gaan, want hij lust praktisch niks. Groenten en fruit gaan er bij hem niet in, wat zijn vrouw Lisse ontzettend kinderachtig vindt. En wie zich als een klein kind gedraagt, wor...
10:00
In deze aflevering brengt Jens Dendoncker een boodschap over aan Louis Talpe in naam van zijn vrouw Tiffany.
09:00
Lieven Scheire is verslaafd aan nerdy gadgets, voor zijn partner Sien is de maat stilaan vol.
13:00
Als BV moet je soms neen kunnen zeggen. Iets dat Ben Segers nogal moeilijk kan. Zijn goede vriend Axel Daeseleire wil hem leren dat eens neen zeggen, geen kwaad kan.
14:00
Broer en manager Kevin is het beu dat Niels Destadsbader zo'n sloddervos is. Zijn sleutels, trui, iPad,... Alles heeft hij al kwijt gespeeld en dat zorgt voor veel problemen. Bij wijze van spreken half VTM leert Niels een lesje door hem te laten geloven dat hij gehackt is.
13:00
Kristof is de beste vriend van Sven De Ridder. Je weet het of je weet het (nog) niet: Sven is soms overbezorgd, een beetje een doemdenker en snel in paniek. Kristof zorgt ervoor dat Sven een afspraak heeft aan de zoo, dé ideale locatie om hem door de politie plotsklaps weg te laten leiden naar een nabijgelegen container, o...
12:00
Laura Tesoro barst in tranen uit wanneer haar beste vriendin Ellen haar probeert duidelijk maken dat ze af en toe te snel rijdt.
07:00
MNM-DJ Julie Van den Steen moet iets kwijt: "Mijn collega Peter Van de Veire gaat veel te lang en te vaak naar het toilet, waardoor onze redactievergaderingen blijven uitlopen". Tijd om hem van de pot te trekken.
09:00
"Papa is de beste ter wereld", klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. "Maar hij is continu bezig met zijn GSM". En als de smartphone even wordt weggelegd, zit hij voor een ander scherm. Jens Dendoncker is vastberaden Mathias van zijn verslaving af te helpen.
06:00
Collega Pieter-Jan is persmedewerker bij Groen en nogal dikwijls Calvo's chauffeur. 'Kristof heeft zijn rijbewijs nooit gehaald, voor zover ik weet heeft hij zelfs nog nooit achter een stuur gezeten.' Pieter-Jan is de situatie wat beu en heeft dan ook een persmededeling voor Kristof: 'Haal uw rijbewijs!'.
13:00
Matteo Simoni's vader Vittorio prijst zich gelukkig met zijn zoon. Matteo heeft echter één mankement, en dat is zijn GSM. Hij neemt zijn telefoon immers nooit op als z'n familie belt. Tijd om de grote middelen in te schakelen, want zijn ouders kunnen z'n voicemail niet meer horen.
12:00
Alex Agnew, het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden zijn vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt dan ook niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woed...
Archief