Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks

Hoe Zal Ik Het Zeggen - BV Pranks herbekijken

Seizoen 1
11:00

Seizoen 1, Aflevering 27 - Jan Van Looveren

4,0 14 x
Woorden van dankbaarheid zijn er voor Jan Van Looveren. Zijn boezemvriend Tom wil hem eren voor zijn ongelooflijke vriendschap en de enorme steun en toeverlaat.
09:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - Marc Van Ranst

3,0 25 x
Elke werkt voor Marc Van Ranst, maar dat blijkt niet zo eenvoudig. Marc neemt namelijk nooit zijn telefoon op en daar wilt ze verandering in brengen. Ze schakelt de hulp in van Jens & Jeroen.
08:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Dina Tersago

3,0 11 x
Dina Tersago komt met de regelmaat van de klok stevig te laat. Dat begint haar broer Hans serieus op de zenuwen te werken. Jens en Jeroen lokken Dina naar een doktersafspraak, waar ze naar goede gewoonte te laat komt. En dit heeft zware gevolgen.
10:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Andy Peelman

4,0 10 x
Gebrek aan orde is een van de meest voorkomende ergernissen bij koppels, zo ook bij Tine, de vrouw van Andy Peelman. Alle smeekbeden ten spijt, het probleem blijft zich herhalen. Jens Dendoncker haalt de grove middelen boven. Wanneer een nietsvermoedende Andy thuiskomt, is de hele straat ondergelopen. Andy moet zelf de han...
12:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - Sam Gooris

4,0 13 x
Volgens dochter Shania en zoon Kenji verschiet Sam werkelijk van het minste. Clown 'Chico' doet de test en bezorgt Sam een hartaanval.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - Staf Coppens

3,0 18 x
Staf Coppens is deze keer de BV-pineut van dienst. Hij is voortdurend zijn sleutels kwijt en zijn broer Maarten is dat een beetje beu.
13:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Nora Gharib

4,0 15 x
In deze aflevering wordt Nora Gharib goed te grazen genomen. Haar twee zussen zijn het beu dat ze altijd en overal te laat komt.
11:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Olga Leyers

3,0 16 x
Jens maakt komaf met de rommelige auto van Olga Leyers. Dat is praktisch een rijdend stort, tot grote ergernis van haar goede vriendin Kaat. Olga wordt voor een zogezegde fotoshoot naar de haven van Antwerpen gelokt, een plek waar regelmatig tropische spinnen opduiken. En laat Olga's rommelige auto nu net de perfecte schui...
08:00

Seizoen 1, Aflevering 19 - Tijs Vanneste/Jef Van Echelpoel

3,0 13 x
In deze aflevering gaan we op restaurant met muzikant Tijs Vanneste, alias Jef Van Echelpoel. Probleem: je kan daar eigenlijk niet mee op restaurant gaan, want hij lust praktisch niks. Groenten en fruit gaan er bij hem niet in, wat zijn vrouw Lisse ontzettend kinderachtig vindt. En wie zich als een klein kind gedraagt, wor...
10:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Louis Talpe

4,0 11 x
In deze aflevering brengt Jens Dendoncker een boodschap over aan Louis Talpe in naam van zijn vrouw Tiffany.
Archief