Keeping Up With The Kardashians

Laatste aflevering
41:00
Keeping Up With The Kardashians

De familie Kardashian zit samen met Andy Cohen om intieme details te delen uit 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.

Keeping Up With The Kardashians gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 20
41:00
De familie Kardashian zit samen met Andy Cohen om intieme details te delen uit 20 seizoenen van Keeping Up With The Kardashians.
42:00
De Kardashians begraven een tijdcapsule ter ere van hun jaren in de show.
41:00
Het gezin vertrekt op een laatste familiereis naar het Tahoemeer, waar ze wat herinneringen ophalen.
41:00
Kim plant een uitbundige verjaardagsverrassing voor haar moeder en krijgt slecht nieuws.
41:00
Scott voelt zich gedwongen om een aantal van zijn meest sentimentele momenten uit de show met zijn kinderen te delen.
41:00
Khloé loopt tegen onverwachte problemen aan bij haar zoektocht naar een draagmoeder. Scott maakt zich zorgen dat het gezin uit elkaar zal vallen nu de show ten einde loopt.
41:00
De familie neemt een grote beslissing over de toekomst van de show en denkt na over hoe Keeping Up echt een einde zal maken aan een tijdperk. Kris gaat op reis om zich even los te maken van de beslissing.
41:00
Scott geeft uiteindelijk toe dat hij nog steeds verliefd is op Kourtney.
41:00
Kourtney stelt grenzen met haar Poosh-team, terwijl Khloé en Tristan een onverklaarbare ervaring hebben bij het zoeken naar buitenaardse wezens.
41:00
Kim neemt maatregelen om zich voor te bereiden op de toekomst, terwijl Kris bang is dat haar moeder haar verjaardag wil vieren tijdens de pandemie.
41:00
De Kardashians dagen de Jenners uit voor een hindernisparcours om te zien welke kant van de familie sportiever is. Kris en Corey besluiten een tijdje geen seks meer te hebben.
41:00
Khloé wordt overweldigd dat er online verhalen gaan over haar mogelijke reünie met Tristan. De familie maakt zich zorgen over Kim die een moeilijke periode doormaakt in haar persoonlijke leven.
42:00
Khloé en Tristan hebben een aantal obstakels overwonnen bij het krijgen van nog een kind, terwijl Kim zich voorbereidt op een test die haar toekomst als advocaat zal bepalen.
Seizoen 19
41:00
Khloe moet een beslissing maken over haar toekomst met Tristan. Scott gaat naar een sanatorium om aan zijn gezondheid te werken, maar voelt zich in de rug gestoken wanneer de medewerkers persoonlijke foto's van hem naar de pers lekken.
41:00
Kim zit in quarantaine en heeft de grootste moeite om het juiste evenwicht te vinden tussen haar verplichtingen als moeder en die van een werkende vrouw. Khloe verveelt zich en gaat op zoek naar andere manieren om zichzelf te entertainen.
41:00
Terwijl Los Angeles zich schrap zet voor een mogelijke lockdown, beginnen de weeën van Malika en jammert Kris dat ze niet veilig bij haar mama kan zijn in deze onzekere tijden.
41:00
Khloe nodigt haar zwangere beste vriendin uit voor een laatste tripje voor het moederschap, maar ze is bezorgd dat de weeën van Malika vroegtijdig zullen worden opgewekt door kopzorgen over de afwezige vader van het kind.
41:00
Kris plant een uitje naar Palm Springs, maar een grote ruzie tussen Kendall en Kylie gooit roet in het eten. Scott vernielt per ongeluk één van Kris' antieke stukken en schakelt Mason in om de schade te verdoezelen.
41:00
Scott heeft een aantal verontrustende kwaaltjes en probeert zijn ziektebeeld in kaart te brengen. Khloe is vastberaden om Kim te genezen van haar angst voor spinnen.
Archief