Rich House, Poor House

Rich House, Poor House herbekijken

Seizoen 1
57:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The North South Divide

4,0 4 x
De familie Fox ruilt hun huurhuis in Bradford in voor een chic minimalistisch pand in Kent, de thuisbasis van de familie James. Jesson James heeft miljoenen verdiend met zakendoen, terwijl Jamie Fox parttime in een café werkt.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Two Dads One Mum

3,0 4 x
Alleenstaande moeder Anna, die op de armoedegrens leeft, ruilt van levensstijl met twee succesvolle jongens die in appartementen in een victoriaans herenhuis in Leeds wonen.
58:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Squaddie to Millionaire

3,0 3 x
Een koppel dat bijna tachtig woningen bezit, ruilt van huis en leven met een koppel dat samen met hun jong kind in een huurhuis woont en dat moet rondkomen met het inkomen van de vader, die als dakwerker aan de slag is.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Escape to the Country

4,0 6 x
De familie Lee ruilt hun grote victoriaanse huis in Dorset in voor de sociale woning van de familie Wood. Alleenstaande moeder Larissa komt maar net rond van een minimumloon, de familie Lee ontbreekt het daarentegen aan niets. Het leven is echter verre van eenvoudig voor beide families.
57:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - To the Manor Born

4,0 6 x
Grondbezitter Robert Elwes, zijn vrouw Marina en hun dochter Emily uit Lincolnshire ruilen van huis, budget en leven met de familie Leckenby uit Yorkshire.

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 14 x
Vastgoedontwikkelaar en miljonair Immanuel wisselt samen met zijn volwassen kinderen van huis, leven en budget met de alleenstaande moeder Amy en haar twee kinderen.

Seizoen 1, Aflevering 5

3,0 15 x
Het gepensioneerde echtpaar Shahid en Riffat ruilt een week van huis, leven en budget met de alleenstaande moeder Kelly en haar twee zoons.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Jones family and Robinson family

4,0 5 x
De welgestelde familie Jones verruilde hun Victoriaanse herenhuis met tien slaapkamers voor het huis met drie bedden van de familie Robinson.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Geeta Sidhu-Rob, Harriet Waley-Cohen and Andrea Dougharty

3,0 18 x
Andrea Dougharty, alleenstaande moeder van drie, ruilt haar appartementje met twee slaapkamers in Lambeth, Londen voor de woning van Geeta Sidhu Robb en Harriet Waley Cohen in Chelsea, Londen, die maar liefst vier verdiepingen heeft.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Donovan Family and White Family

3,0 19 x
Projectontwikkelaar Claire Donovan, haar echtgenoot en tevens kunstenaar Matt en hun 23-jarige zoon Taylor wisselen een week van leven met Jason White, zijn vrouw Sian en hun twee zonen Jack (13) en Oscar (5).
Archief